Om Cultours

Siden starten i 1988 har Cultours specialiseret sig i at arrangere og tilbyde kvalitetsrejser med kulturelt og historisk indhold. Rejser, der ikke kan købes andre steder. Det er rejser med et tema til seværdigheder over hele verden. Vi har en bred vifte af rejsemål på programmet hvert år. Vort mål er at give deltagerne oplevelser, som ikke kan fås hos andre. Vi bestræber os på, at vore deltagere skal vende hjem glade og tilfredse både med indhold, stemning på rejsen og forholdet mellem pris og kvalitet. Det er udgangspunktet, når vi planlægger vore rejser. Vi ønsker at give vores rejsedeltagere det, de gerne vil have, men også det, de ikke vidste de kunne få.

Således vælger vi altid den mest direkte vej og kører dig så tæt på hotel og seværdighed som muligt, vi vælger centralt beliggende hoteller, hvor det på nogen måde er muligt, helst i spændende og interessante kvarterer, og i hvert fald så det giver mening i forhold til de seværdigheder mv., som rejsen handler om.

Hele rejsen er en oplevelse

Vi forsøger altid at finde spisesteder, der serverer spændende mad med udgangspunkt i det lokale køkken. Et måltid skal være en oplevelse. Det er vigtigt for os, at vores rejsedeltagere føler sig godt forberedt til rejsen, og derfor er vi fra kontoret altid klar til at informere og besvare spørgsmål og selvfølgelig være behjælpelige med praktiske og indholdsmæssige ting omkring rejsen. Har du specielle spørgsmål til rejsen, som vi ikke kan svare på på kontoret, beder vi rejselederen om at ringe dig op.

Rejser med danske ekspert rejseledere

Vores rejseledere er et helt særligt kapitel De er alle højtuddannede og kender deres rejsemål indgående. De ved, hvad de taler om Det er en af grundene til, at vores rejser ofte bliver udsolgt, men er det tilfældet kan du altid blive skrevet op til næste planlagte tur – og få besked inden rejsen annonceres.

I rejsens prisen inkluderer vi alle entreer, transfers, skatter, afgifter, gebyrer og obligatoriske drikkepenge og alt, hvad der er nævnt i programmet. Du skal altså ikke selv regne rejsens reele pris ud.

I vor tilrettelægning arbejder vi hele tiden på, at vi undervejs er så skånsomme som muligt overfor natur, seværdigheder og miljø. Vi tager altid hensyn til lokale skikke og kultur.

På rejsemålene støtter vi gerne forskellige lokale aktiviteter for de mennesker, der modtager os med venlighed og varme. På mange af vores rejser kan vi tilbyde helt unikke arrangementer takket være gode, tætte kontakter over hele verden.

Vi arrangerer kun rejser, vi selv har lyst til at deltage i.

Cand. mag Torsten Granov er direktør i Cultours ApS.

Kontoret er bemandet med kompetente, venligt og imødekommende medarbejdere, der gerne hjælper og vejleder rejsedeltagerne. Du er altid velkommen til at ringe til os.

Få historisk viden, unikke rejsetilbud og information om spændende arrangementer

Tilmeld dig Cultours nyhedsbrev. Du modtager vores nyhedsbrev ca. én gang månedligt.

Du har altid mulighed for at framelde dig nyhedsbrevet igen!