Vietnam og Cambodia

Efter endnu en tur (til Vietnam i marts 2013) med Cultours vil jeg gerne anbefale deres rejser til alle der ikke har prøvet at rejse med dem. Det var min 6. rejse med dem og jeg gør det gerne igen. Hver gang har jeg oplevet at tingene fungerer, rejsegruppen (som ikke er er særlig stor, dvs. op til 20) fungerer fint, rejselederne er hyggelige, vidende, meget engagerede og bliver en del af gruppen. Vi bor på gode hoteller (hvis de findes på lokaliteten) og måltiderne er udsøgte, så vi får et varieret indtryk af landets gastronomi. De lokale guider er udsøgte og har ofte været med Cultours i flere år. I flere tilfælde er de meget gode bekendte af Cultours guide. Bestil roligt en rejse og jeg er sikker på at I vil nyde det. Vi er mange der kommer tilbage igen og igen.

- Ole Agersbæk

Normandiet D-dag

Jeg har sammen med en gammel skolekammerat her i foråret deltaget i en rejse til Normandiet, arrangeret af Cultours.dk. Emnet var invasionen i 1944 i Normandiet i Frankrig. Det var en super oplevelse, god bus, dygtig og engageret rejseleder. Gode hoteller og god mad. Alt gik op i en højere enhed. Jeg kan kun sige, at jeg gerne en anden gang rejser med Cultours.dk. Jeg har fået fuld valuta for alle pengene.

- Karsten Nielsen

Militærhist. foredrag Aarhus 2016 efterår

Veltilrettelagt og vellykket tur med et morsomt formål. God idé med en lastbil til at hjembringe 'rovet' i (også selvom vi ikke benyttede den) Gode, hjælpsomme og vidende guider og chauffør.

- Nina Rancke-Madsen

Slagmarker i 1. og 2. Verdenskrig - Jylland/Sjælland

Cultours er selskabet, som kan formidle historie, så det synger for ørene. Er netop kommet hjem fra turen til Slagmarker fra 1. & 2. Verdenskrig. Det var helt igennem en fantastisk tur, som klappede på alle måder. Der blev formidlet historie på en meget levende og interessant måde med tilsat en portion nordjysk humor. Udover formidlingen bidrog de besøgte museer til stor levendegørelse af krigens gru. Selskabet Cultours evner også at skabe en god stemning i bussen, ved frokosten og middagen. Udover at køre bussen arrangerede chaufføren fremragende frokost i det grønne. Jeg kan på det varmeste anbefale Cultours.

- Helge Pedersen

Isonzoslagene 1915 – 18

Glimrende lærerig tur til autentiske skyttegrave, kanonstillinger, mindesmærker og logistik udfordringer i det smukke bjerglandskab på grænsen mellem Italien og Slovenien. Flere interessante museumsbesøg og bjergvandringer under kompetent ledelse af Cultours’ rejseleder og et par lokale ildsjæle, der med entusiasme, godt humør og et imponerende detailkendskab til historien og terrænet gjorde os klogere på virkeligheden omkring Isonzofloden op til, under og efter 1. verdenskrig. Fortrinlige hoteller, fin forplejning og god stemning i gruppen, der var på 13 personer. Deltog i turen i 2015 Gert Kjeldal

- Gert Kjeldal

Anbefalinger af Gotland-rejserne

“Katrine kunne løfte opgaven. Mit indtryk er, at hun har en medfødt evne til jobbet. Manglende viden og kendskab tilegner hun sig lyn hurtig. Hun er god til at videreformidle viden. Hun er en del af gruppen. Har empati og omsorg for os. Vil os hele tiden det bedste.. Hun har hele tiden holdet med i, hvad der foregår, samtidig med at hun evner at tage ansvar, styre, træffe beslutningen på en god og sikker måde, der skaber tryghed og en god og afslappet stemning. Hun samarbejder diplomatisk i kontaktfasen og er derefter heller ikke bange for at kæmpe for sin sag på en kompetent måde. Hun fremtræder smart og nydelig i sin påklædning og har et meget tiltalende og charmerende væsen.”

“Rejsen var en succes, ikke mindst takket være Kathrine, der var en effektiv og omsorgsfuld rejseleder.”
Torsten Gersfeldt, Christianshavn

“Vores rejseleder Kathrine Bjerregaard gjorde et heroisk stort og godt arbejde med at gennemføre turen. Hun var sød, sjov og altid opmærksom og nærværende, og arbejdede 100% for os hele døgnet, vi kunne ikke have fået en bedre rejseleder. DET VAR EN RIGTIG GOD REJSE.”

Anbefaling af Hitlers underjordiske raketfabrikker

“Jeg er imponeret over den gode forberedelse. Der fortælles levende undervejs, så oplevelsen bliver langt rigere, end hvis man selv skulle have gravet historien frem. De lokale guider gør historien levende og nærværende.
Troels Thomsen | Søborg

Anbefalinger af Slagmarker i 1. og 2. Verdenskrig

“Cultours er selskabet, som kan formidle historie, så det synger for ørene. Er netop kommet hjem fra turen til Slagmarker fra 1. & 2. Verdenskrig. Det var helt igennem en fantastisk tur, som klappede på alle måder. Der blev formidlet historie på en meget levende og interessant måde med tilsat en portion nordjysk humor. Udover formidlingen bidrog de besøgte museer til stor levendegørelse af krigens gru. Selskabet Cultours evner også at skabe en god stemning i bussen, ved frokosten og middagen. Udover at køre bussen arrangerede chaufføren fremragende frokost i det grønne. Jeg kan på det varmeste anbefale Cultours.”
Helge Pedersen

“Jeg deltog i denne rejse i 2014. Turen gik til Ypres og Verdun m.v., og var vel arrangeret og præget af en god stemning også selvom programmet ind imellem var lidt presset. Rejselederen Torsten Granov var velforberedt, holdt gode foredrag undervejs og var god til at få alle med. Hotellerne var ikke ligefrem luksus, men der var (næsten ok) Wifi, og niveauet var som man kan forvente i mindre byer. Der var masser af snak og hygge for de som havde lyst til det, – og mange vidende medrejsende. Kan anbefales.
Niels Georg Bach Christensen”

Anbefaling af Den Transsibiriske Jernbane med forlængelse til Nordkorea

“Vi er netop vendt hjem efter rejsen 2015 med Den transsibiriske Jernbane med Allan Have Larsen som rejseleder. Vi er meget glade for rejsen. Den var på alle måder vellykket og veltilrettelagt. Allan var en meget dygtig rejseleder. Vi drog fordel af hans kendskab til især russisk kultur og historie. Vi vil anbefale turen til andre. Vi håber, at I vil sende en tak til Allan for en på alle måder behagelig tur.
Birthe og Ole Jespersen

Anbefaling af Stalingrad og Moskva

“Jeg har netop deltaget i en rejse til Moskva og Stalingrad (Volgograd), og jeg må sige, at det var en fantastisk oplevelse. Dels var vi heldige med vejret, dels var det en god og homogen gruppe, men ikke mindst – en rejseleder med en imponerende viden og indsigt i “stoffet”, og tilmed en rigtig god evne til at fortælle og sætte tingene ind i rette sammenhæng – og perspektiv – flot Martin!”
Henrik Bjørnbak

Anbefaling af Drømmerejse til Tahiti og Marquesas - med forlængelse til Bora Bora

“1000 tak – og knus for alle tiders tur til Fransk Polynesien. Så gjorde I det endnu engang – på professionel og kvalitativ vis – og på personlig måde. Det var lige en tur efter mit hjerte – endnu engang tusind tak for alt det der var planlagt – og som I fik til at ske for os. “
Bit Kjeldsen

Anbefaling af Mussolinis Rom, Monte Cassino og kampen om Italien

“Rar og venlig og meget kompetent rejseleder, det samme gælder de lokalguides, der blev benyttet og ikke mindst vores chauffør. Et godt program, hvor vi kom fint rundt til alle de annoncerede steder (og lidt til) og den tilhørende historie. Rent socialt fandt vi også hurtigt hinanden, og jeg tror vi alle havde en dejlig tur. Til slut vil jeg gerne rose for det dejlige vejr.”
Jens Møller Thomsen

Få historisk viden, unikke rejsetilbud og information om spændende arrangementer

Tilmeld dig Cultours nyhedsbrev. Du modtager vores nyhedsbrev ca. én gang månedligt.

Du har altid mulighed for at framelde dig nyhedsbrevet igen!