Foråret kommer - Få inspiration til din have!

Hvilken bedre måde at få inspiration til din have på, end at tage ud i verden og opleve nogle af de smukkeste, mest imponerende og inspirerende haver.
Cultours arrangerer spændende haverejser med kulturhistorie. 2009 byder bl.a. på nyheder i form af en forårstur til Hollands spændende og specialiserede planteskoler og flotte barok- og landskabshaver, en rejse der byder på meget mere end "blot" tulipaner i verdensklasse. En tur til Skotland, med storslået natur, barske bjerge og yndefulde landskaber - når Skotland tager sig bedst ud i Juli. Jersey og Guernsey, de fantastiske kanaløer med en række harmoniske og atmosfærefyldte privathaver, alle bugnende af eksotiske planter, som man ellers har svært ved at se på vore breddegrader.

Siden 2007 har Cultours arrangeret haverejser med kulturhistorie, med haveekspert Ole Fournais, som yderst kyndig rejseleder. Ole Fournais har mangeårig erfaring som rejseleder på haverejser over det meste af verden.

På rejserne besøges nogle af de mest fascinerende haveanlæg, parker, blomsteroptog mm. I mange tilfælde får Cultours adgang til private haver som ellers er lukkede for andre turister. Cultours haverejser er med kulturhistorie, dvs. programmet også indeholder en lang række kulturhistoriske indslag, eksempelvis besøges slotte, villaer og herregårde ofte med imponerende kunstsamlinger. Man kommer på byrundture, museumsbesøg og får generelle indtryk af landenes skikke, kulturer, gastronomi m.m. Se meget mere på www.cultours.dk eller for yderligere info: rejser@cultours.dk - tlf. 86 10 86 05.

 

Klik på billederne for større format

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurven er tom.
Cultours Kataloger
Cultours Kataloger

Bestil vores kataloger. Mere info

Genveje

Aktuelt fra Cultours
 • Normandiet D-dag
  Normandiet D-dag

  Militærhistorisk klassiker.

 • Rejser 2019

  Kataloger for 2019 kan læses/downloades/bestilles her. Alle rejser bliver løbende lagt på hjemmesiden.

 • Rejsekalender

  Hold øje med såvel rejser som arrangementer. Vi har et begrænset antal pladser.

 • Facebook

  Her kan du stille spørgsmål til rejselederen, diskutere og udveksle billeder med andre rejsedeltagere m.m.