Tag med til Paris’ loppemarkeder med Jonna fra Skattejægerne og få dine fund med til Danmark

Antikvitetsjægere og kræmmerelskere kan godt begynde at glæde sig. I efterårsferien sender rejsebureauet Cultours en gruppe til Paris’ loppemarkeder, hvor en ledsagende lastbil gør det let at bringe loppefundene med hjem.

Hvis man i ny og næ tænder for fjernsynet, er man ikke i tvivl om, at der er rig mulighed for at gøre værdifulde antikvitetsfund på alt fra små loppemarkeder til støvede lofter. Fjernsynsprogrammer som ’Antikduellen’ og ’Hvad er det værd?’ har ramt lige ned i danskernes kræmmergen og tiltrækker hver uge hundredtusinder af seere – og ikke mindst viser de igen og igen, at genstande, man troede var værdiløse, kan vise sig at være mere værd end huset og bilen tilsammen.

Hidtil har man dog været tvunget til at begrænse sin søgning efter værdifulde antikviteter til inden for Danmarks grænser, ikke mindst grundet problemet med at fragte loppefundene fra udenlandske kræmmer- og loppemarkeder tilbage til Danmark. Dette problem har det lille rejsebureau Cultours med base i Aarhus imidlertid løst, hvorfor det på en særrejse i Efterårsferien bliver muligt at udvide antikvitetsjagten til Frankrig.

Her arrangerer Cultours nemlig en rejse til Paris’ største og bedste loppemarkeder, hvor en lastbil ledsager deltagerne på hele turen. Derved bliver det muligt at bringe sine fund sikkert og gratis tilbage til Danmark.

- Vi har arrangeret mange rejser til Frankrig i tidens løb, og nu gentager vi successen fra forårets rejse til Paris’ loppemarkeder. Det var en rejse, som de deltagende var meget begejstrede for, fortæller direktør hos Cultours, Torsten Granov, og fortsætter:

- Rejsen vil også byde på mange gode muligheder for at opleve Paris, hvis man aldrig tidligere har besøgt byen eller gerne vil genopleve den.

Efterårsturen til Paris’ loppemarkeder bringer gæsterne forbi loppemarkedet ved Porte de Clignancourt, der er Paris’ største af slagsen. Derudover besøger de også loppemarkedet ved Les Portes de Vanves, der besøges af mange handlende provinsboere, samt markedet ved Porte de Montreuil, hvor der også er gode muligheder for at gøre fund. Turen går også til Hotel Drourot, hvor en stor del af Paris' auktioner finder sted. Alle besøg ledsages af en dansk lastbil, der står klar ved indgangen, så gæsterne kan få fundene bragt hjem til Danmark.

Særligt for rejsen i efterårsferien vil Jonna Wildau, kendt fra DR1s program Skattejægerne, være blandt deltagerne. Hver dag ved morgenmadstid vil hun være behjælpelig med vejledning og svar på spørgsmål i en halv times tid.

Billeder: (klik på billedet for download i høj opløsning)

 

 

 

 

 

Kurven er tom.
Cultours Kataloger
Cultours Kataloger

Bestil vores kataloger. Mere info

Genveje

Aktuelt fra Cultours
 • Normandiet D-dag
  Normandiet D-dag

  Militærhistorisk klassiker.

 • Rejser 2019

  Kataloger for 2019 kan læses/downloades/bestilles her. Alle rejser bliver løbende lagt på hjemmesiden.

 • Rejsekalender

  Hold øje med såvel rejser som arrangementer. Vi har et begrænset antal pladser.

 • Facebook

  Her kan du stille spørgsmål til rejselederen, diskutere og udveksle billeder med andre rejsedeltagere m.m.