Kulturrejser til Frankrig

Som altid er Cultours’ kulturrejser spækket med lokal kultur, natur, historie, krigshistorie, litteratur og arkitektur – og vores kulturrejser til Frankrig er ingen undtagelse.

Det nye Marseille

Marseille

Provence' oversete hovedstad

- 6.985,- Jesper Tang, mag.art.

Frankrigs næststørste by, porten til Provence og beliggende lige ned til det smukke Middelhav.

Se rejsen her »

Paris’ loppemarkeder

Tag med til loppemarked i Paris og få dine indkøb med hjem.

- 6475,- Torsten Granov, cand.mag. og direktør, Jesper Tang, mag.art.

Har du ærgret dig over, at der ikke er plads til større indkøb på loppemarkeder i familiebilen eller i flyet? Så tag med os, og få de spændende ting transporteret hjem i Cultours’ lastbil - direkte fra loppemarkederne og til din hjemby.

Se rejsen her »
Højskole i Provence

Højskole i Provence

På Auberge des Sequins

24. september 2023 - 30. september 2023 | 1. oktober 2023 - 7. oktober 2023 12.945,- Torsten Granov, cand.mag. og direktør, Jesper Tang, mag.art.

På denne højskolerejse tager vi til Luberon bjergene og nyder det lune vejr, den smukke natur og de smukke landskaber. Vi bliver klogere på Provence, kulturen, det provençalske køkken og historien.

Se rejsen her »
Landgangen på Omaha Beach om morgenen d. 6. juni 1944

Normandiet D-dag

Alle 5 invasionsstrande, Dunkerque, Dieppe, Omaha, Bayeux, Ste. Mère Église, Arnhem.

23. april 2023 - 29. april 2023 | 9. juli 2023 - 15. juli 2023 | 3. september 2023 - 9. september 2023 | 17. september 2023 - 23. september 2023 10.895,- Torsten Granov, cand.mag. og direktør, Niels Klingenberg Vistisen, cand.mag. og forfatter, Martin Cleemann Rasmussen, cand.mag., Poul Grooss, kommandør

Alle invasionsstrandene, bl.a. Omaha, besøges på denne busrejse, du er i Dunkerque, Bayeux, Ste. Mére-Eglise, Falaise og Arnhem og står på stranden ved Colleville-Sur-Mer. Ekspertrejselederne fortæller og viser videoer og film i bussen. Du ser de mest spændende museer og steder, hvor kampene foregik.

Se rejsen her »

Belgiens og Nordfrankrigs slagmarker fra 1. og 2. Verdenskrig

Flandern, Ypres, Nordfrankrig, Reims, Verdun, Maginotlinjen.

9. juli 2023 - 15. juli 2023 10.985,- Torsten Granov, cand.mag. og direktør

På denne rejse besøger vi nogle af de mest berømte steder fra 1. og 2. Verdenskrig. Blandt andet byen Ypres i Flandern, der aldrig blev erobret men som blev fuldstændigt ødelagt. Vi besøger nogle af de største soldaterkirkegårde fra 1. Verdenskrig. Vi besøger museer og monumenter samt Hitlers hovedkvarter, Fürerhauptquartier Wolfsschlucht II, der ligger godt skjult, og hvor der kun kommer få besøgende. Vi besøger Eisenhowers hovedkvarter, hvor tyskerne underskrev den betingelsesløse kapitulation 7. maj 1945 og vi besøger 1. Verdenskrigs mest berømte sted, Verdun. Vi besøger forsvarslinjen Maginotlinjens største fort og kører med originalt elektrisk tog rundt i anlægget.

Se rejsen her »

Kulturrejser til Provence, Marseilles og Paris 

Rejs f.eks. med på vores helt unikke højskolerejse til Auberge des Seguins, der ligger midt i Luberonbjergene i Provence. Her er både lokale markeder, vinsmagning, gåture og foredrag om Provences natur, kultur og historie på programmet. Vi dykker også ned i det ægte provençalske køkken og bliver klogere på trøfler, hvor der naturligvis også vil være smagsprøver. På denne rejse kan du lade roen sænke sig, og lade kulturen, historien og maden gå op i en højere enhed.

Alternativt kan du også tage med på en forlænget weekend til den gamle franske kulturhovedstad Marseille, der ligger lige ud til Middelhavet. Vi garanterer en tur mættet med kulturelle og historiske indtryk og oplevelser i Sydfrankrigs lune efterårsvejr.

Er det derimod dit handelsgen der skal plejes, så er kulturrejsen til Paris lige noget for dig. Her vil vi besøge de største og bedste loppemarkeder som byen har at byde på, og give jer mulighed for at få fragtet alle større indkøb hjem i Cultours’ lastbil – direkte fra de parisiske loppemarkeder og til din hjemby.

Kulturrejser til Frankrig med direkte fly

Kulturrejserne til Frankrig foregår med direkte fly fra København eller Billund til destinationen i Frankrig. Cultours’ rejseledere er alle danske, så om du tager med på højskolerejsen til Provence, på forlænget weekend til Marseille eller på loppemarkeder i Paris, garanterer vi højtuddannede, engagerede og særdeles velforberedte rejseledere.

Er du interesseret i andre kulturrejser end Frankrig? Se alle vores kulturrejser her ->