Kulturrejser til Italien

Du får de ypperste oplevelser ved nogle af verdens mest spændende kulturelle rejsemål med Cultours!

Hos Cultours er alle rejser gennemarbejdede ned til mindste detalje, uanset om det drejer sig om kunst, litteratur, historie, militærhistorie eller arkitektur. Nogle af de ypperste oplevelser finder du på Cultours’ kulturrejser til Italien, hvor vi både har rejsemål til Rom og Pompeji & Herkulanum.

Isonzoslagene

Isonzo fronten 1915 – 1918

Med fly til og fra Venedig

12. april 2023 - 16. april 2023 11.985,- Torsten Granov, cand.mag. og direktør

De hårdeste og mest blodige og meningsløse kampe i 1. Verdenskrig. De bedst bevarede slagmarker med skyttegrave og stillinger. Her vandt Rommel Tysklands højeste militære orden og her var Hemmingway ambulancefører og samlede stof til sin første roman ”Farvel til våbnene”: Vi besøger stederne og museer og monumenter. Afgang fra både Billund og Kastrup.

Se rejsen her »
Pompeji kulturrejse

Pompeji og Herkulanum

Vulkanen Vesuv og romerske ruinbyer

11. september 2023 - 16. september 2023 14.845,- Kathrine G. Bjerregaard, cand.mag. og forfatter

En efterårsdag i år 79 gik vulkanen Vesuv ved Napolibugten i udbrud. Lava og aske dækkede byer, landsbyer og villaer under et mange meter tykt lag, og bevarede derved et hjørne af den romerske verden for eftertiden. Siden 1700- årene har der været foretaget udgravninger i området, der i dag rummer nogle af arkæologiens mest bemærkelsesværdige fund. På rejsen skal vi besøge de udgravede byer Pompeji og Herkulanum, store romerske villaer og museerne med de bedste fund.

Se rejsen her »
Rom - i de gamle guldaldermaleres fodspor

Rom

- en kulturrejse i hælene på de danske guldalderkunstnere i Italien

10. oktober 2023 - 14. oktober 2023 9.985,- Kathrine G. Bjerregaard, cand.mag. og forfatter

På denne rejse til Rom følger vi i hælene på de danske guldalderkunstnere. Vi besøger de steder, hvor de boede og hang ud, og vi ser de samme seværdigheder, som de også beundrede, og endelig siger vi farvel til nogle af de mange kunstnere og eventyrere, som fandt deres sidste hvilested i den evige stad på den protestantiske kirkegård, som siges at være en af verdens smukkeste.

Se rejsen her »
Tiger kampvogn Rom

Kampene i Italien – Mussolinis Rom

Monte Cassino og kampen om Italien

8. oktober 2023 - 14. oktober 2023 14.985,- Martin Cleemann Rasmussen, cand.mag.

Gustavlinjen og Organisation Todt, Anzio og Salerno, det antikke Rom, slaget ved klosteret Monte Cassino, Mussolinis E. U. R.-projekt, fangenskab og dramatiske befrielse.

Se rejsen her »

Kulturrejser til Rom og Pompeji

Guldalderkunstnernes Rom ligger for dine fødder, når du rejser med Cultours ind i kulturhistorien og besøger mange af de steder, hvor datidens mest anerkendte kunstnere boede og hang ud. På kulturrejsen til Rom vil vi naturligvis også besøge byens største og mest kendte seværdigheder, som de kendte danskere beundrede allerede dengang.

Du har også mulighed for at komme med på en kulturrejse til et fantastisk arkæologisk og geologisk skatkammer med den mægtige vulkan Vesuv som centralt omdrejningspunkt. Cultours går i romernes fodspor på rejsen til Pompeji & Herkulanum, hvor vi besøger deres huse og får et sjældent indblik i hvordan den romerske hverdag så ud i Pompeji & Herkulanum for 2.000 år siden.

Vi garanterer at du kommer til at mærke historiens vingesus på egen krop, når du rejser med vores højt kvalificerede og dybt engagerede rejseledere til Italien. Vores danske rejseledere viser dig de smukkeste og mest bemærkelsesværdige seværdigheder og sørger for, at du får et helt nyt perspektiv og nogle fantastiske oplevelser med hjem i kufferten. Kulturrejserne til Italien er alle med direkte flyeafgange fra København eller Billund.

Er du interesseret i andre kulturrejser end Italien? Se alle vores kulturrejser her ->