Rejsekategori: Kulturrejser

Paris´loppemarkeder

Har du ærgret dig over, at der ikke er plads til større indkøb på loppemarkeder i familiebilen eller i flyet? Så tag med os, og få de spændende ting transporteret hjem i Cultours’ lastbil - direkte fra loppemarkederne og til din hjemby.

Afrejsedatoer: 28. august 2021

Pris: 6475,- | Rejseleder: Torsten Granov, Jesper Tang

Læs mere »

Jul på Gotland

Flyrejse med afgang fra Aarhus og København. Visby er Gotlands største by og den er noget helt særligt især i julemåneden. Tag med til et af europas hyggeligste julemarkeder midt i den gamle middelalderby.

Afrejsedatoer: 2. december 2021

Pris: 6585,- | Rejseleder: Kathrine G. Bjerregaard

Læs mere »

Rom

På denne rejse til Rom følger vi i hælende på de danske guldalderkunstnere. Vi besøger de steder, hvor de boede og hang ud, og vi besøger byens største seværdigheder, som de også beundrede, og endelig siger vi farvel til nogle af de mange kunstnere og eventyrere, som fandt deres sidste hvilested i den evige stad på den protestantiske kirkegård, som siges at være verdens smukkeste.

Afrejsedatoer: 11. oktober 2021

Pris: 8.985,- | Rejseleder: Kathrine G. Bjerregaard

Læs mere »

Påskeøen

Inkariget, Machu Picchu, Titicacasøen og de flydende øer, Santiago de Chile, statuerne på Påskeøen – Bare lidt af Cultours´ rejse til Påskeøen, Bolivia, Peru og Chile.

Afrejsedatoer: 6. november 2021

Pris: 54.885,- | Rejseleder: Torsten Granov

Læs mere »

Tahiti og Marquesas

En drømmerejse! Oplev de smukkeste og fjerneste afkroge af verden, et paradisisk klima, en eventyrlig perlerække af koral- og vulkanøer, god lokal mad og ren afslapning. 5.-17. marts 2022 (22. marts med forlængelse til Bora Bora)

Afrejsedatoer: 5. marts 2022

Pris: 52.445,- | Rejseleder: Torsten Granov

Læs mere »

Få historisk viden, unikke rejsetilbud og information om spændende arrangementer

Tilmeld dig Cultours nyhedsbrev. Du modtager vores nyhedsbrev ca. én gang månedligt.

Du har altid mulighed for at framelde dig nyhedsbrevet igen!