Drømmerejse til Tahiti og Marquesas - med forlængelse til Bora Bora

 • 12. - 25. marts 2020 (29. marts med forlængelse Bora Bora)
 • Pris:45.445 ,-
 • Max. deltagerantal: 12
 • Rejseleder: Torsten Granov

En drømmerejse! Oplev de smukkeste og fjerneste afkroge af verden, et paradisisk klima, en eventyrlig perlerække af koral- og vulkanøer, god lokal mad og ren afslapning. Denne drømmerejse bringer deltagerne til en af de fjerneste og smukkeste afkroge af verden – Tahiti og den perlerække af øer, der ligger rundt om hovedøen i Fransk Polynesien. Det er et oversøisk fransk territorium bestående af mere end 100 forførende koral- og vulkanøer – det er det tætteste man kommer på Paradis!

1. dag Afrejse Kastrup og ankomst Tahiti

Afrejse fra Kastrup kl. 7.00 og ankomst til Papeete kl. 23.00

2. dag Papeete, museet, byrundtur i Gauguins og andres fodspor

Efter den sene ankomst til hovedstaden Papeete på Tahiti aftenen før, slapper af om formiddagen og akklimatiserer os. Om eftermiddagen tager vi på en lille tur og ser lidt på Tahiti. Vi kan i ro og mag at besøge Tahitis museum - en god introduktion til øen og Fransk Polynesien. Museet ligger udenfor Papeete, og vi benytter lejligheden til at se os lidt omkring i nærheden. Mange kendte har besøgt øen og været betaget af den og dens mennesker, og vi vil finde nogle af de steder, der har relation til bl.a. Gauguin. Resten af dagen er fri.

3. dag Tahiti rundt, Gauguin-steder

Hiva Oa Perle Lodge HotelTahiti er en fantastisk naturoplevelse, uanset hvor man er på øen. Vi besøger mange af de steder Gauguin færdedes og hører om ham og hans forhold til indbyggerne. Vi bruger også dagen på at tage rundt og se mere af den smukke ø.

4. dag. Afgang til Marquesasøerne, ankomst Hiva Oa

Vi skal om morgenen med fly fra Tahiti til Hiva Oa i Marquesasøgruppen. Flyturen varer ca. 3 ½ time. Marquesasøgruppen er den sidste i Fransk Polynesien. Det første land mod øst er Galapagosøerne og Californien, men der er hele Stillehavet imellem. Marquesas ligger isoleret fra de øvrige øgrupper i Polynesien. Der er langt derud, men det er de mest fascinerende af øerne, som kun er besøgt af få turister, og det er nemt at komme i kontakt med den lokale befolkning. Grunden til at øerne ligger udenfor turismens hovedstrøm, er den store afstand, og at flybilletter og ophold er dyre. Alt tyder på at Påskeøen, der ligger ca. 6000 km væk, blev koloniseret af beboere fra Marquesasøerne, og traditionen siger, at de kom fra Hiva Oa.

Vi bliver afhentet i lufthavnen og kørt til øens bedste hotel, Hanakee Hiva Oa Pearl Lodge. Det ligger med udsigt over bugten og den største landsby Atuona, hvor Paul Gauguin boede, og hvor han ligger begravet. Den 4-stjernede lodge består af Typiske Paul Gauguin malerier fra Fransk Polynesienen række rummelige, veludstyrede hytter med gode badeværelser og dejlige terrasser, hvoraf en del har udsigt over bugten. Der er også en mindre swimmingpool på hotellet. Hele herligheden er placeret højt oppe på skråningen midt i den storslåede natur. Heroppefra har man panoramaudsigt ud over Traitors Bay, Bordelaiskanalen, den lille ø Hanakee og lidt længere ude i horisonten øen Tahuata. Vi spiser aftensmad i den hyggelige restaurant, der serverer rigtig god, franskinspireret mad med mange lokale råvarer, fx friskfanget fisk og frugt. Vi spiser middag alle aftener i hotellets restaurant, der er øens bedste, og nyder udsigten og solnedgangen.

Tahiti er en fantastisk naturoplevelse, uanset hvor man er på øen. Vi besøger mange af de steder Gauguin færdedes og hører om ham og hans forhold til indbyggerne. Vi bruger også dagen på at tage rundt og se mere af den smukke ø.

5. dag. Hiva Oa. Gauguin-museet, Jacques Brel-museet, Atuona, øens største landsby

Vi tager turen de få kilometer til øens største landsby, Atuona. Vi skal se Gauguins rekonstruerede hus og det museum, der ligger i tilknytning hertil. Gauguin flyttede til Hiva Oa for at undgå det hektiske liv på Tahiti. Han var ikke nogen populær gæst på Hiva Oa. Hans fjendskab mod den lokale kirke og præsten skabte mange uvenner, ligesom hans livsstil med både alkoholisme og seksuelle udskejelser bragte ham i modsætningsforhold til øens befolkning. På Hiva Oa malede Gauguin nogle af sine smukkeste og mest berømte billeder fra sin tid på Stillehavets øer. De blev malet i årene lige før han døde, 54 år gammel. Han er begravet på landsbyens kirkegård. 

Jacques Brel i 1962En langt mere populær gæst var den belgiske sanger Jacques Brel, der slog sig ned på øen og tilbragte sine sidste år her. Hans hjælp til lokalbefolkningen huskes stadig og gør ham værdsat. I en mindehal står hans fly, og der er en udstilling om ham og hans sange. En af hans sidste sange hed ”Les ïles Marquises”, der handler om Marquesas-øerne. Vi giver os god tid til at se på landsbyen, spiser måske frokost her, inden vi tager ud til en af de ceremonielle pladser i udkanten af skoven på den anden side af bugten. Under de store brødfrugttræer kan vi stadig se de stenlagte pladser, hvor danse og ceremonier fandt sted. I løbet af dagen skal vi se stedet, hvor Gauguin og Jacques Brel er begravet få meter fra hinanden.  Vi skal også på en lille vandretur ind i skoven, som dækker næsten hele øen. For enden af stien findes nogle meget spændende helleristninger af skildpadder, fisk og mennesker. Stien gennem skoven går forbi bananpalmer, kokospalmer, eksotiske frugttræer og vilde peberplanter, hvis små frugter er så stærke, at man ikke kan smage noget flere timer efter en prøvesmagning. Vi nyder om aftenen den gode middag på hotellet.

6. dag. Heldagstur til øens fjerneste del med stenstatuer, der minder om Påskeøens

Vi kører en tur på øen. Transportmidlet er landrovere, da næsten alle veje på øen er grusveje. Vi kører tværs over øen til Ipona, hvor en af de største hellige pladser på Marquesasøerne findes. Her kan man se både større og mindre stenstatuer. Muligvis er det forløberne for statuerne på Påskeøen. Det er det eneste sted i Stillehavsområdet, hvor man også finder store stenstatuer, selvom de er meget mindre end på Påskeøen. Undervejs går turen ad bjergveje gennem skove og frugtbare områder. Øens hovederhverv er kokosdyrkning, og overalt ser vi steder, hvor copra, frugtkødet fra kokosnødder, tørres. På vejen ser vi også vilde geder og mange fugle, som øen er rig på. En del af vejen går langs de stejle klipper ned mod Stillehavet. Fra vejen er der vidt udsyn over havet. Vi besøger små landsbyer i de få vige på kysten. Vi spiser frokost på en lokal restaurant, hvor man kan købe stænger af hjemmedyrket vanilje. Værtinden hævder, at det er verdens bedste og mest aromatiske vanilje. Vi returnerer til vort hotel til endnu en god middag.

7. dag. Fri eller mulighed for en tur til Tahua

Dagen er fri, men med mulighed for deltagelse i en tur til Tahuata, som er en ø uden regelmæssig færgeforbindelse og ca. 500 indbyggere.

For at komme til Tahuata skal vi med en af de lokale motorbåde. Vi sejler til de to små landsbyer på øen. Vi er dagens begivenhed, når vi går rundt i byerne, ser på skolen og besøger boderne, hvor der sælges fint forarbejdede lokale souvenirs som f. eks. mindre smykker. Efter besøget sejler vi til en bugt med hvidt koralsand, hvor vi kan bade, og vi spiser frokost tilberedt over åben ild. Herfra sejler vi tilbage til Hiva Oa. Man kan også vælge at blive på Hiva Oa og på egen hånd udforske øen eller slappe af på hotellet.

8. dag. Fri eller mulighed for landsbybesøg

Fri på Hiva Oa til besøg i landsbyen, måske til udflugter på egen hånd eller sammen med guide.

9. dag. Afrejse Hiva Oa ankomst Papeete

Vi bliver kørt til den lille lufthavn og tager afsked med eventyrlige dage på Hiva Oa. Vi ankommer til Papeete og bliver kørt til vort hotel. Hvis vi kan nå det, tager vi om aftenen til ”Les Roulottes” på havnen. Om aftenen opstilles mange madvogne på havnen, der bliver opstillet borde og taburetter, og folk fra Papeete og turister mødes og spiser udendørs.

10. dag. Tur til Moorea med færge. Besøg på den nærliggende ø.

Vi tager på heldagstur til den nærliggende ø Moorea. Færgeturen tager mindre end en time, og vi får lejlighed til at se Tahiti fra søsiden. Vi tager en rundtur på øen, hvor der kommer færre turister end på Tahiti. Efter at vi har set på øen, kan man slappe af og bade eller gå på opdagelse. Vi vender tilbage til Tahiti til afslutningsmiddag.

11. dag. Hjemrejse

Vi tager i lufthavnen og indleder hjemrejsen.

12. dag. Undervejs

På grund af tidforskellen, forsvinder der en dag. Når vi rejser mod øst.

13. dag. Ankomst til København

Hjemkomst til København.

Forlængelse til Bora Bora

Forlængelse til Bora Bora

11. dag. Fly til Bora Bora

Vi flyver til Bora Bora

12., 13. og 14. dag Luksus og afslapning på Bora Bora

Bora Bora! Så bliver det ikke smukkere. Du tilbringer 4 dage i luksus og i en natur, du simpelthen ikke tror på, er virkelig. Det er ren forkælelse for krop og sjæl!

Dag 15. Afrejse Bora Bora

Vi forlader Bora Bora

Dag 15. Afrejse Papeete

Vi flyver fra Papeete

Dag 17. Undervejs

Undervejs hjemad

Dag 18. Ankomst Kastrup

Ankomst Kastrup

 

I prisen er inkluderet:

 • Flyrejse Kastrup – Tahiti, Papeete retur
 • Fly Tahiti – Marquesas, Hiva Oa retur
 • Overnatning på gode hoteller med morgenmad
 • 8 middage og 5 frokoster
 • Alle udflugter, arrangementer og entréer nævnt i programmet.
 • Alle skatter afgifter og gebyrer.
 • Ekspertrejseleder, der rejser med fra Danmark

Tilkøbsmuligheder:

Enkeltværelsestillæg: kr. 7.500,-

FORLÆNGELSE AF REJSEN MED 5 DAGES LUKSUS PÅ BORA BORA

Tillæg for forlængelse på Bora Bora: kr. 18.000,-

Enkeltværelsestillæg Bora Bora: kr. 5.000,-

Merprisen inkluderer

 • Flyrejse Papeete - Bora Bora retur
 • 4 nætter på luksushotel
 • Morgenmad og aftensmad alle dage
 • Udflugt til Tatua, Vaniljeøen
 • Udflugt med badning og snorkling ved rev

Bestillingen af forlængelsen til Bora Bora skal ske ved tilmeldingen.


Kurven er tom.
Cultours Rejseekspert
Vil du høre mere om ?

Ring eller skriv en mail til os så besvarer vi dine spørgsmål:

86 10 86 05
E-mail: rejser@cultours.dk

Se alle
Kundeudtalelser
1000 tak - og knus for alle tiders tur til Fransk Polynesien. Så gjorde I det endnu engang - på professionel og kvalitativ vis - og på personlig måde. Det var lige en tur efter mit hjerte - endnu engang tusind tak for alt det der var planlagt - o Læs mere Bit Kjeldsen
Cultours Kataloger
Cultours Kataloger

Bestil vores kataloger. Mere info

Genveje

Aktuelt fra Cultours
 • Normandiet D-dag
  Normandiet D-dag

  Militærhistorisk klassiker.

 • Rejser 2019

  Kataloger for 2019 kan læses/downloades/bestilles her. Alle rejser bliver løbende lagt på hjemmesiden.

 • Rejsekalender

  Hold øje med såvel rejser som arrangementer. Vi har et begrænset antal pladser.

 • Facebook

  Her kan du stille spørgsmål til rejselederen, diskutere og udveksle billeder med andre rejsedeltagere m.m.