Kulturrejser – historie, kunst & litteratur

Du får de ypperste oplevelser ved nogle af verdens mest spændende kulturelle rejsemål med Cultours! Vores rejser er alle gennemarbejdede til mindste detalje, uanset om det drejer sig om kunst, litteratur, historie eller arkitektur. Vores højt kvalificerede og dybt engagerede rejseledere viser dig de bedste og mest bemærkelsesværdige seværdigheder og sørger for, at du får nogle fantastiske oplevelser med hjem.

Har du ærgret dig over, at der ikke er plads til større indkøb på loppemarkeder i familiebilen eller i flyet? Så tag med os, og få de spændende ting transporteret hjem i Cultours’ lastbil - direkte fra loppemarkederne og til din hjemby.

Afrejsedatoer: 28. august 2021

Pris: 6475,- | Rejseleder: Torsten Granov, Jesper Tang

På denne højskolerejse tager vi til Luberon bjergene og nyder det lune vejr, den smukke natur og de smukke landskaber. Vi bliver klogere på Provence, kulturen, det provençalske køkken og historien.

Afrejsedatoer: 25. september 2021

Pris: 12.945,- | Rejseleder: Torsten Granov, Jesper Tang

Inkariget, Machu Picchu, Titicacasøen og de flydende øer, Santiago de Chile, statuerne på Påskeøen – Bare lidt af Cultours´ rejse til Påskeøen, Bolivia, Peru og Chile.

Afrejsedatoer: 6. november 2021

Pris: 54.885,- | Rejseleder: Torsten Granov

De svenske øer i Østersøen, Gotland og Øland, var i flere århundreder, op gennem vikingetiden og middelalderen, to Nordeuropæiske handelsknudepunkter, hvor sørøvere, nonner og rige købmænd, afsatte konger og flygtende helgener mødtes.

Afrejsedatoer: 16. august 2021

Pris: 9.195,- | Rejseleder: Kathrine G. Bjerregaard

Flyrejse med afgang fra Aarhus og København. Visby er Gotlands største by og den er noget helt særligt især i julemåneden. Tag med til et af europas hyggeligste julemarkeder midt i den gamle middelalderby.

Afrejsedatoer: 2. december 2021

Pris: 6585,- | Rejseleder: Kathrine G. Bjerregaard

En drømmerejse! Oplev de smukkeste og fjerneste afkroge af verden, et paradisisk klima, en eventyrlig perlerække af koral- og vulkanøer, god lokal mad og ren afslapning. 5.-17. marts 2022 (22. marts med forlængelse til Bora Bora)

Afrejsedatoer: 5. marts 2022

Pris: 52.445,- | Rejseleder: Torsten Granov

Kom med på en rejse tilbage i tiden, til en ø, som byder på enestående natur, rige fortidsfund og en stor bid af Danmarkshistorien. På den svenske ø Gotland, som var en del af den danske konges riger fra Valdemar Atterdag til Christian 4., er der højt til himlen, langt mellem byer og flere får end ind-byggere! Her holdes traditioner i hævd og den vigtigste af dem alle er “Midsommar”.

Afrejsedatoer: 20. juni 2022

Pris: 9.745,- | Rejseleder: Kathrine G. Bjerregaard

Med tog, fly, båd og bus. Rusland, Sibirien, Irkutsk, Bajkalsøen, Mongoliet, Gerlejr, Beijing. Aktiv kulturrejse, ultimativ oplevelse, fantastisk eventyr

Afrejsedatoer: 27. august 2021

Pris: 52.845,- | Rejseleder: Allan Have Larsen

Få historisk viden, unikke rejsetilbud og information om spændende arrangementer

Tilmeld dig Cultours nyhedsbrev. Du modtager vores nyhedsbrev ca. én gang månedligt.

Du har altid mulighed for at framelde dig nyhedsbrevet igen!