Tango i Buenos Aires

Buenos Aires – Tangoens og Argentinas hovedstadI samarbejde med Marianne Eihilt (Vild med Dans) og Brian Eriksens Danseskole Let’s Dance

Rejsens største oplevelser

 • Byrundtur med bus i Buenos Aires til byens største seværdigheder.
 • Besøg i La Boca-kvarteret, hvor tangoen opstod, og det verdensberømte fodboldhold Boca Juniors (Diego Maradona) har hjemme.
 • Besøg på det store udendørsmarked i San Telmo
 • Besøg i gågaden Florida og kvarteret omkring den med specialforretninger, stormagasiner og mange indkøbsmuligheder til lave priser.
 • Besøg på Plaza de Mayo, hvor bedstemødre og familien til forsvundne børn demonstrerer.
 • Besøg i café Tortoni, Buenos Aires mest berømte café
 • Besøg på et af Sydameriks bedste kunstmuseer.
 • Tangoshow
 • Udflugter til Pampassen, Uruguay og floddeltaet Tigre (tilkøb).
 • Rejselederen rejser med fra frem og tilbage fra Danmark, derudover er der dansktalende argentinsk rejseleder og en repræsentant fra Lets Dance.

Buenos Aires er en spændende by, en af Sydamerikas mest fascinerende. I februar og marts er det stadig sommer i Argentina, så der er mulighed for at undslippe den danske vinter.

Pris: 17.700,- | Rejseleder: Torsten Granov

Dag-til-dag program

Dag 1: Afrejse fra Kastrup om eftermiddagen

Dag 2: Buenos Aires. Rundtur og tango

Dag 3: Buenos Aires’ største marked og tango

Dag 4: Tik fods gennem midtbyen og tango

Dag 5: Tango eller udflugt til hacienda udenfor Buenos Aires (tilkøb)

Dag 6: Tango eller udflugt med færge over La Platafloden til Uruguay (tilkøb)

Dag 7: Tango eller udflugt til La Plataflodens delta, Tigre (tilkøb)

Dag 8: Afslutningsarrangement med tango og spisning

Dag 9: Transfer til lufthavnen om formiddagen

Dag 10: Ankomst i Kastrup om formiddagen

Dato Rejseleder Depositum Pris
Buenos Aires Torsten Granov DKK 3000 DKK 17.700 Kommer

Udførlig rejsebeskrivelse

DAG 1. AFREJSE


Afrejse fra Kastrup om eftermiddagen.

DAG 2. BUENOS AIRES. RUNDTUR OG TANGO

Ankomst Buenos Aires om morgenen. Vi kører direkte til vort gode hotel i midtbyen, får vore værelser, og efter nogle timer på værelset er vi klar til den første tur rundt i Buenos Aires. Vi tager med bus rundt og bliver introduceret til byen og nogle af dens seværdigheder:  Vi gør ophold i velhaverkvarteret, Palermo, ved kirkegården, hvor Evita Peron har sit sidste hvilested. Der er altid mange besøgende, der fotograferer den ret beskedne grav. Vi ser også nogle af de imponerende boulevarder og bygningsværker, det berømte Teatro Colon, med den bedste opera og en fremragende ballet, vi besøger det gamle havnekvarter, der nu er totalt moderniseret med restauranter og boliger. Vi slutter af i kvarteret La Boca, det havnekvarter, hvor tangoen blev født. I dag er der et farvestrålende udbud af souvenirs, restauranter og tangomusik. Vi passerer også fodboldklubben Boca Juniors´ stadion, den verdensberømte fodboldklub er opkaldt efter den bydel, hvor den opstod. Klubbens mest berømte spiller er Diego Maradona.

Vi slutter rundturen med et besøg på stedet, hvor tangoundervisningen skal foregå, og hvor vi får den første introduktion. Om aftenen er der fællesmiddag på en hyggelig restaurant nær hotellet

DAG 3. BUENOS AIRES´ STØRSTE MARKED OG TANGO

Søndag er der stort marked i bydelen San Telmo. I gaderne omkring den centrale plads er der et fantastisk udbud af antikviteter, armbåndsure, smykker og møbler, bestik, lamper osv. Det er utroligt, hvad man kan finde og til utroligt lave priser. Her findes også en restaurant, der serverer en helt fantastik bøf til en meget fornuftig pris, men i øvrigt er udbuddet af mad og drikke meget stort. Den danske Kirke ligger ikke langt fra markedet, og de, der har lyst, kan gå med hen og besøge den. Sidst på eftermiddagen er der den første tangolektion.

DAG 4. TIL FODS GENNEM MIDTBYEN OG TANGO


Vi begynder dagen med en vandring ned ad gågaden, Florida, fra monumentet for Falklandskrigen, forbi de mest kendte stormagasiner og specialforretninger til Plaza de Mayo i den anden ende. På Plaza de Mayo demonstrerer pårørende til nogle af de tusinder, der forsvandt sporløst under militærdiktaturet i 70´erne stadig. Her ligger også domkirken med den lokale frihedshelt i en stor bronzesarkofag.

Efter besøget på Plazo de Mayo går vi til en af Buenos Aires´ mest berømte caféer, Tortoni. Her slapper vi af med en kop fremragende kaffe eller andet, inden vi skilles for at mødes igen først på eftermiddagen til den 2. tangolektion. For dem, der ikke danser tango, er der tilbud om en udflugt til det lokale museum for moderne kunst, et af de bedste i Sydamerika, med en række værker af de mest berømte sydamerikanske kunstnere som f. eks. Frida Karlo. Rejselederne kan også give forslag til steder, hvor designinteresserede kan se små forretninger med lokale designs

DAG 5. TANGO ELLER UDFLUGT TIL HACIENDA UDENFOR BUENOS AIRES (TILKØB)


Der er mulighed for at deltage i en udflugt til en hacienda udenfor Buenos Aires. Her er der opvisning af lokale cowboys, som tidligere vogtede kvæget på de enorme sletter, pampassen, der ligger udenfor byen. Besøget afsluttes med et traditionelt måltid, der består af en mængde forskellige slags kød stegt på speciel måde over bål. Dertil god argentinsk rødvin.

For deltagere, der ønsker en eller to tangolektioner ekstra, er der tilbud om det på denne dag (inkl. i turens pris). Men der er også mulighed for på egen hånd at besøge museer, forretningskvarterer eller en af parkerne.

DAG 6. TANGO ELLER UDFLUGT MED FÆRGE OVER LA PLATAFLODEN TIL URUGUAY (TILKØB)


Der er mulighed for at deltage i en udflugt med færge over La Platafloden til byen Colonia, der ligger i Uruguay. Landet er noget forskelligt fra Argentina, det er mindre og mere velordnet.  Der er mulighed for tangolektioner i Buenos Aires (incl i turens pris), men også for besøg i andre af de spændende kvarterer. Guiderne kan give råd og vejledning.

Om aftenen overværer vi et af byens mest autentiske tangoshows. Det er ikke et stort og prangende lokale, men der danses fremragende tango med sjæl.

DAG 7. TANGO ELLER UDFLUGT TIL LA PLATAFLODENS DELTA, TIGRE (TILKØB) 

Der er mulighed for at deltage i en udflugt med bus op langs La Platafloden til Tigre. Området er en del af floden med mange små flodarme. Her findes mange store og mindre weekendhuse langs med vandet. Tidligere var området et yndet udflugtsmål om sommeren (her er det januar og februar måned). De beboere i Buenos Aires, der havde råd huse i det lidt mere kølige klima langs floden, byggede her. For dem, der ikke ønsker at deltage i udflugten, er der en eller 2 tangolektioner og alle Buenos Aires´ andre fristende tilbud.

DAG 8. AFSLUTNINGSARRANGEMENT MED TANGO OG SPISNING

Der er en festlig afslutning på tangolektionerne og tid til at besøge eller genbesøge steder i Buenos Aires og til at gøre de sidste indkøb. Fælles afslutningsmiddag.

DAG 9. AFGANG TIL LUFTHAVN

Transfer til lufthavnen om formiddagen

DAG 10. ANKOMST TIL KASTRUP

Ankomst Kastrup om formiddagen.

Del på print
Print rejse

Buenos Aires

Buenos Aires er en spændende by, en af Sydamerikas mest fascinerende. I Februar og marts er det stadig sommer i Argentina, så der er mulighed for at undslippe den danske vinter, når der er allermest brug for det. Byen byder på mange oplevelser, god mad, noget af verdens bedste oksekød, et stort udbud af forretninger, imponerende parker, forlystelser af alle slags, store udendørs markeder, seværdigheder og museer. Og så er tangoen født i Buenos Aires´ fattige havnekvarterer, hvor den blev danset på billige knejper af sømænd, luddere, lommetyve og andre tvivlsomme eksistenser. Efterhånden som tangoen blev mere og mere populær, bredte den sig til alle befolkningslag og til hele verden.

 

Buenos Aires er stadig tangoens hovedstad.

Flere store, flotte shows tiltrækker hver aften tusindvis af tilskuere, men også mindre og mere autentiske steder viser tangoshows. Overalt i byen findes også milongaer, danselokaler, hvor lokale og turister danser tango, og hvor man kan få undervisning.

På denne rejse kan du, ud over alt det andet byen har at byde på, også lære at danse tango eller øve og forbedre dine færdigheder.

I prisen er inkluderet:

 • Flyrejse København – Buenos Aires retur
 • Transfer til/fra hotel i Buenos Aires
 • De i programmet nævnte rundture i Buenos Aires dag 2, 3 og 4.
 • Velkomstmiddag 1. aften i Buenos Aires og afskedsmiddag sidste aften i Buenos Aires.
 • Tangoundervisning.
 • Tangoshow
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse med morgenmad på 4-stjernet hotel i centrum
 • Dansk- og engelsktalende guider.
 • En guide rejser med fra Danmark og retur.

Tillæg for enkeltværelse: DKK 1900

Udflugter, tilkøb: Alle turene begynder og slutter på hotellet i Buenos Aires

 • Heldagstur med bus ud på pampassen til en stor hacienda, dvs. et gods, med besøg i bygningerne, et hesteshow og typisk argentinsk parilla, et måltid med mange slags kød stegt over åben ild. Inkl. måltid DKK 750
 • Tur til Colonia i Uruguay med færge over La Platafloden inkl. frokost. DKK 450
 • Bustur til Tigres med sejlads i flodens kanaler og frokost. DKK 450

Prisen pr. person for alle tre udflugter DKK 1500

Alle aftener, hvor der ikke er fællesspisning inkluderet, vil rejselederne tilbyde at spise sammen med dem, der har lyst, på sjove, interessante eller gode restauranter. Deltagerne kan også vælge selv at gå ud og spise. Det er meget nemt i Buenos Aires, og udbuddet af restauranter i alle prisklasser og kvaliteter er meget stort. Den gode argentinske vin findes også overalt.

Vore guider kender byen rigtig godt. Vi har både dansk- og engelsktalende guider.

Få historisk viden, unikke rejsetilbud og information om spændende arrangementer

Tilmeld dig Cultours nyhedsbrev. Du modtager vores nyhedsbrev ca. én gang månedligt.

Du har altid mulighed for at framelde dig nyhedsbrevet igen!

Billeder og videoer fra rejsen

Dato Rejseleder Depositum Pris
Buenos Aires Torsten Granov DKK 3000 DKK 17.700 Kommer

Læs mere om rejselederen

Buenos Aires

Buenos Aires er en spændende by, en af Sydamerikas mest fascinerende. I februar og marts er det stadig sommer i Argentina, så der er mulighed for at undslippe den danske vinter, når der er allermest brug for det. 

Byen byder på mange oplevelser, god mad, noget af verdens bedste oksekød, et stort udbud af forretninger, imponerende parker, forlystelser af alle slags, store udendørs markeder, seværdigheder og museer. Og så er tangoen født i Buenos Aires´ fattige havnekvarterer, hvor den blev danset på billige knejper af sømænd, ludere, lommetyve og andre tvivlsomme eksistenser. Efterhånden som tangoen blev mere og mere populær, bredte den sig til alle befolkningslag og til hele verden.

Praktiske oplysninger

Ved bestilling af en rejse skal du med det samme i betalingsvinduet godkende, at vi trækker rejsens pris fra dit betalingskort. Der gives lov til, at vi trækker hele beløbet.

Vi trækker betalingen i 2 omgange:

 • Vi trækker depositum nu.
 • Vi trækker restbeløbet 60 dage før afrejse.

Dette vil også stå på ordrebekræftelsen/i tilmeldingsbrevet.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

​Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.​

​Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

​Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Det er generelt ikke noget problem at få en anden hjemrejse dato og blive længere på stedet. Det skal dog aftales ved tilmelding til rejsen. Det kan som regel ikke lade sig gøre at rejse ud før gruppen. Ændret hjemrejse medfører en mindre merbetaling. Kontakt os og hør mere på telefon 86 10 86 05 eller via mail rejser@cultours.dk

Del på print
Print rejse

Få historisk viden, unikke rejsetilbud og information om spændende arrangementer

Tilmeld dig Cultours nyhedsbrev. Du modtager vores nyhedsbrev ca. én gang månedligt.

Du har altid mulighed for at framelde dig nyhedsbrevet igen!