Det meget omdiskuterede EU cookie direktiv trådte i kraft den 14. december 2011.
I den anledning fortæller vi her om brug af cookies og persondata på dette website.

 

1. EJEROPLYSNINGER

Dette website udbydes af:

Cultours
Dr. Margrethes Vej 11
8200 Århus N
Danmark

Tlf. +45 8610 8605
rejser@cultours.dk

 

2. HVAD ER COOKIES?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Cookies anvendes til forskellige formål og kan klassificeres som enten 1. part eller 3. part afhængigt af, om de sættes via en tredjepartsservice fra et separat domæne eller sættes internt af en service på samme domæne som websitet.

 

2.1 DEKLARATION AF WEBSITETS BRUG AF COOKIES

- Teknisk funktionalitet (1. part + 3. part)

- Trafikmåling (1. part + 3. part)

- Annonce-afvikling, frekvens, brugermåling o.lign. (3. part)

- Adfærds-baseret individuelt målrettet annoncering (3. part)

 

2.2 HVAD COOKIES BRUGES TIL PÅ VORES WEBSITE

Dette website anvender cookies til teknisk funktionalitet samt trafikmåling og brugermåling. Disse hjælper os med at analysere, hvordan brugere anvender siden. Cultours vil gøre brug af disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden, til at indsamle rapporter om aktivitet på hjemmesiden til operatører af hjemmesiden og til at yde andre serviceydelser med relation til hjemmesideaktivitet og Internetbrug. Cultours må også overføre disse oplysninger til tredjeparter, hvor dette er påkrævet ved lov, eller hvor sådanne tredjeparter behandler oplysningerne på vegne af Cultours. Du kan afslå anvendelsen af cookies ved at vælge den indstilling på din browser. Du skal dog være opmærksom på, at du derved måske ikke kan anvende denne hjemmeside fuldt ud.

 

2.3 SÅ LANG TID OPBEVARES COOKIES

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

2.4 SÅDAN SLETTER DU COOKIES

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

2.5 HVORDAN UNDGÅR JEG COOKIES?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

 

3. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personfølsomme oplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personfølsomme oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, deltagelse i en undersøgelse m.v.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

 

3.1 KONTAKT VEDR. PERSONOPLYSNINGER

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på ovenstående kontaktinfo. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

3.2 BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Ved at anvende denne hjemmeside indvilliger du i, at Cultours må behandle data om dig til de formål, der er beskrevet ovenfor.

Kurven er tom.
Cultours Kataloger
Cultours Kataloger

Bestil vores kataloger. Mere info

Genveje

Aktuelt fra Cultours
  • Sensommertur til D-dags kysten
    Sensommertur til D-dags kysten

    Tag med på turen Normandiet D-dag den 11. september 2017.

  • Rejser 2017

    Kataloger for 2017 kan læses/downloades/bestil les her. Alle rejser bliver løbende lagt på hjemmesiden.

  • Rejsekalender

    Hold øje med såvel rejser som arrangementer. Vi har et begrænset antal pladser.

  • Facebook

    Her kan du stille spørgsmål til rejselederen, diskutere og udveksle billeder med andre rejsedeltagere m.m.