REJS MED EKSPERTERNE

KULTURREJSER TIL ITALIEN

Du får de ypperste oplevelser ved nogle af verdens mest spændende kulturelle rejsemål med Cultours! 

Hos Cultours er alle rejser gennemarbejdede ned til mindste detalje, uanset om det drejer sig om kunst, litteratur, historie, militærhistorie eller arkitektur. Nogle af de ypperste oplevelser finder du på Cultours’ kulturrejser til Italien, hvor vi både har rejsemål til Rom og Pompeji & Herkulanum.

Pompeji og Herkulanum

Pompeji og Herkulanum

Vulkanen Vesuv og romerske ruinbyer
16. sep 24 -
21. sep 24
14.845
Kathrine G. Bjerregaard, cand.mag. og forfatter

Kom med på en rejse til et fantastisk arkæologisk og geologisk skatkammer med den mægtige vulkan Vesuv som centralt omdrejningspunkt. Vi går i romernes fodspor, besøger deres huse og får et sjældent indblik i den romerske hverdag i Pompeji og Herkulanum for 2.000 år siden.

KOMMER I 2024 ELLER SENERE

Kontakt os på mail rejser@cultours.dk eller telefon 86 10 86 05 ved interesse eller spørgsmål.

Colosseum, Rom

Rom

En kulturrejse i hælene på de danske guldalderkunstnere i Italien
Ingen datoer fundet
9.985
Kathrine G. Bjerregaard, cand.mag. og forfatter

På denne rejse til Rom følger vi i hælene på de danske guldalderkunstnere. Vi besøger de steder, hvor de boede og hang ud, og vi ser de samme seværdigheder, som de også beundrede, og endelig siger vi farvel til nogle af de mange kunstnere og eventyrere, som fandt deres sidste hvilested i den evige stad på den protestantiske kirkegård, som siges at være en af verdens smukkeste.

Kulturrejser til Rom og Pompeji

Guldalderkunstnernes Rom ligger for dine fødder, når du rejser med Cultours ind i kulturhistorien og besøger mange af de steder, hvor datidens mest anerkendte kunstnere boede og hang ud. På kulturrejsen til Rom vil vi naturligvis også besøge byens største og mest kendte seværdigheder, som de kendte danskere beundrede allerede dengang.

Du har også mulighed for at komme med på en kulturrejse til et fantastisk arkæologisk og geologisk skatkammer med den mægtige vulkan Vesuv som centralt omdrejningspunkt. Cultours går i romernes fodspor på rejsen til Pompeji & Herkulanum, hvor vi besøger deres huse og får et sjældent indblik i hvordan den romerske hverdag så ud i Pompeji & Herkulanum for 2.000 år siden.

Vi garanterer at du kommer til at mærke historiens vingesus på egen krop, når du rejser med vores højt kvalificerede og dybt engagerede rejseledere til Italien. Vores danske rejseledere viser dig de smukkeste og mest bemærkelsesværdige seværdigheder og sørger for, at du får et helt nyt perspektiv og nogle fantastiske oplevelser med hjem i kufferten. Kulturrejserne til Italien er alle med direkte flyeafgange fra København eller Billund.

Er du interesseret i andre kulturrejser end Italien? Se alle vores kulturrejser her ->