BOOK DIN REJSE NU OG FÅ OP TIL 1.000 KR. I RABAT: Rabatten er fratrukket på de enkelte afgange. Der åbnes løbende for nye afgange pt.
REJS MED EKSPERTERNE

KULTURREJSER TIL FRANKRIG

Som altid er Cultours’ kulturrejser spækket med lokal kultur, natur, historie, krigshistorie, litteratur og arkitektur – og vores kulturrejser til Frankrig er ingen undtagelse.

auberhjem.jpg

Højskole i Provence

På Auberge des Sequins
24. sep 23 -
30. sep 23
1. okt 23 -
10. okt 23
26. maj 24 -
2. jun 24
22. sep 24 -
29. sep 24
13.445
Jesper Tang, mag.art. Torsten Granov, cand.mag. og direktør

På denne højskolerejse tager vi til Luberon bjergene og nyder det lune vejr, den smukke natur og de smukke landskaber. Vi bliver klogere på Provence, kulturen, det provençalske køkken og historien.

KOMMER I 2024 ELLER SENERE

Kontakt os på mail rejser@cultours.dk eller telefon 86 10 86 05 ved interesse eller spørgsmål.

Det nye Marseille

Marseille

Provence' oversete hovedstad
Ingen datoer fundet
6.985
Jesper Tang, mag.art.

Frankrigs næststørste by, porten til Provence og beliggende lige ned til det smukke Middelhav. Tag med på en lang weekend mættet med indtryk og oplevelser i Sydfrankrigs lune efterår, og få både den gamle og den nye historie med hjem.

Loppemarked i Paris

Paris' loppemarkeder

Tag med til loppemarked i Paris og få dine indkøb med hjem
Ingen datoer fundet
6.475
Torsten Granov, cand.mag. og direktør

Har du ærgret dig over, at der ikke er plads til større indkøb på loppemarkeder i familiebilen eller i flyet? Så tag med os, og få de spændende ting transporteret hjem i Cultours’ lastbil - direkte fra loppemarkederne og til din hjemby.

Kulturrejser til Provence, Marseilles og Paris

Rejs f.eks. med på vores helt unikke højskolerejse til Auberge des Seguins, der ligger midt i Luberonbjergene i Provence. Her er både lokale markeder, vinsmagning, gåture og foredrag om Provences natur, kultur og historie på programmet. Vi dykker også ned i det ægte provençalske køkken og bliver klogere på trøfler, hvor der naturligvis også vil være smagsprøver. På denne rejse kan du lade roen sænke sig, og lade kulturen, historien og maden gå op i en højere enhed. 

Alternativt kan du også tage med på en forlænget weekend til den gamle franske kulturhovedstad Marseille, der ligger lige ud til Middelhavet. Vi garanterer en tur mættet med kulturelle og historiske indtryk og oplevelser i Sydfrankrigs lune efterårsvejr.

Er det derimod dit handelsgen der skal plejes, så er kulturrejsen til Paris lige noget for dig. Her vil vi besøge de største og bedste loppemarkeder som byen har at byde på, og give jer mulighed for at få fragtet alle større indkøb hjem i Cultours’ lastbil – direkte fra de parisiske loppemarkeder og til din hjemby.

Kulturrejser til Frankrig med direkte fly

Kulturrejserne til Frankrig foregår med direkte fly fra København eller Billund til destinationen i Frankrig. Cultours’ rejseledere er alle danske, så om du tager med på højskolerejsen til Provence, på forlænget weekend til Marseille eller på loppemarkeder i Paris, garanterer vi højtuddannede, engagerede og særdeles velforberedte rejseledere.

Er du interesseret i andre kulturrejser end Frankrig? Se alle vores kulturrejser her