REJS MED EKSPERTERNE

KUNDEUDTALELSER

Cultours kunder elsker at rejse med os

Derfor giver de os ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på Trustpilot og rejser ofte med os flere gange

En enestående rejse for historisk interesserede. Det man har læst om, er det man besøger. Dertil et foredrag der på humoristisk vis går i dybden og vender alle facetter på begivenheden. Anbefales!
JAN HEDEGAARD PETERSEN
Østprøjsen
D-dag har fået en helt ny dimension i mit univers. At rejse med Cultours, var en oplevelse, der sent vil glemmes. Alt klappede, alle besøg på museer, var super godt. Vores rejseleder Niels og ikke mindst verdens bedste buschauffør Tom, var med til at gøre oplevelsen perfekt. Niels’s fortællinger og viden om D-dag var helt fantastisk. Tak for en fantastisk tur.
VAGN WENDEL SØRENSEN
Normandiet D-dag
Første rejse og bestemt ikke den sidste! Jeg deltog i min første rejse med Cultours i september 2022. Her gik rejsen til slagmarkerne i Ardennerne, hvor vi blev guidet dygtigt rundt af Michael Jørgensen fra Cultours og den lokale guide Roland Gaul. En helt igennem fantastisk tur! Vi planlagde allerede vores næste Cultours-rejse på busturen tilbage til Danmark.
STEFAN ASP
Ardenneroffensiven
Den her tur som, jeg har været på med Cultours til Normandiet D-dag har simpelthen været så god og lærerig, at jeg meget sandsyndligt vil ud og rejse med Cultours igen. Måske endda på en tur til Normandiet igen. Tak til Martin Cleemann Rasmussen for, at være en kanon rejseleder, og ligeledes også Tom Philipert som var chauffør, på denne hel igennem geniale tur! Tak for det.
PETER ALS
Normandiet D-dag
Min bror og jeg har lige været på turen Mussolinis ROM, Monte Cassino. En helt igennem fantastisk tur der helt igennem indfriede vore forventninger vi var sammen med dejlige mennesker på turen. Vores rejseleder Martin Cleemann Rasmussen var fantastisk, gjorde turen rigtig god, vidste alt ellers fandt han ud af det. Så der kan roligt arbejdes på en tur Italien 2.
JOHN OG FREDDY FOGTMANN
Kampene i Italien – Mussolinis Rom
Katrine kunne løfte opgaven. Mit indtryk er, at hun har en medfødt evne til jobbet. Manglende viden og kendskab tilegner hun sig lyn hurtig. Hun er god til at videreformidle viden. Hun er en del af gruppen. Har empati og omsorg for os. Vil os hele tiden det bedste.. Hun har hele tiden holdet med i, hvad der foregår, samtidig med at hun evner at tage ansvar, styre, træffe beslutningen på en god og sikker måde, der skaber tryghed og en god og afslappet stemning. Hun samarbejder diplomatisk i kontaktfasen og er derefter heller ikke bange for at kæmpe for sin sag på en kompetent måde. Hun fremtræder smart og nydelig i sin påklædning og har et meget tiltalende og charmerende væsen.
Gotland
Vores rejseleder Kathrine Bjerregaard gjorde et heroisk stort og godt arbejde med at gennemføre turen. Hun var sød, sjov og altid opmærksom og nærværende, og arbejdede 100% for os hele døgnet, vi kunne ikke have fået en bedre rejseleder. DET VAR EN RIGTIG GOD REJSE.”
Gotland
1000 tak – og knus for alle tiders tur til Fransk Polynesien. Så gjorde I det endnu engang – på professionel og kvalitativ vis – og på personlig måde. Det var lige en tur efter mit hjerte – endnu engang tusind tak for alt det der var planlagt – og som I fik til at ske for os.
BIT KJELDSEN
Drømmerejse til Tahiti og Marquesas - med forlængelse til Bora Bora
Super fed oplevelse og en super fed tur. Guiderne er hjælpsomme og ved en hel masse. Der kan til tider godt være lidt tidspres men sådan er det når man er på bustur, det er klart! En varm anbefaling af Cultours fra mig.
JONAS BRINKKJÆR IVEN
Normandiet D-dag
Meget anbefalesværdig rejse til Normandiet ,D-dagen. Fint guidning i gennem historien , oplevelser af spændende krigssteder , museer og besøg på de enorme krigskirkegårdere og mange flotte mindesmærker.
VIBEKE PEDERSEN
Normandiet D-dag
Tusind tak for en fantastisk D-dag tur. Vi kunne ikke være mere tilfredse med både guide og chauffør. Vidste man ikke så meget om D-dag før afrejse, skal vi da lige love for at vi efter hjemkomst er fyldt helt op. Hele tiden dukker billeder og informationer op. Niels er en fantastisk formidler og Tom en fantastisk chauffør og begge gjorde deres for, at vi fik noget af en oplevelse. Pia og Henrik
HENRIK KLINGE PEDERSEN
Normandiet D-dag
Flot, gennemtænkt og vel gennemført tur til Normandiet. Rejseleder Niels Klingenberg Vistisen har en enorm viden om D-Dag og er samtidig en formidabel formidler. Dejlig langturs bus med Johannes bag rattet, en rutineret og særdeles dygtig chauffør. Niels og Johannes har et fantastisk samarbejde som helt tydeligt kommer gæsterne til gode. Fine mellemklasses hoteller. Så alt i alt en dejlig, lærerig og anbefalelsesværdig tur til invationskysten.
HANS PEDERSEN
Normandiet D-dag
Efter endnu en tur (til Vietnam i marts 2013) med Cultours vil jeg gerne anbefale deres rejser til alle der ikke har prøvet at rejse med dem. Det var min 6. rejse med dem og jeg gør det gerne igen. Hver gang har jeg oplevet at tingene fungerer, rejsegruppen (som ikke er er særlig stor, dvs. op til 20) fungerer fint, rejselederne er hyggelige, vidende, meget engagerede og bliver en del af gruppen. Vi bor på gode hoteller (hvis de findes på lokaliteten) og måltiderne er udsøgte, så vi får et varieret indtryk af landets gastronomi. De lokale guider er udsøgte og har ofte været med Cultours i flere år. I flere tilfælde er de meget gode bekendte af Cultours guide. Bestil roligt en rejse og jeg er sikker på at I vil nyde det. Vi er mange der kommer tilbage igen og igen.
OLE AGERSBÆK
Vietnam og Cambodia
Rejsen var en succes, ikke mindst takket være Kathrine, der var en effektiv og omsorgsfuld rejseleder.
TORSTEN GERSFELDT
Gotland
Cultours er selskabet, som kan formidle historie, så det synger for ørene. Er netop kommet hjem fra turen til Slagmarker fra 1. & 2. Verdenskrig. Det var helt igennem en fantastisk tur, som klappede på alle måder. Der blev formidlet historie på en meget levende og interessant måde med tilsat en portion nordjysk humor. Udover formidlingen bidrog de besøgte museer til stor levendegørelse af krigens gru. Selskabet Cultours evner også at skabe en god stemning i bussen, ved frokosten og middagen. Udover at køre bussen arrangerede chaufføren fremragende frokost i det grønne. Jeg kan på det varmeste anbefale Cultours.
HELGE PEDERSEN
Slagmarker i 1. og 2. Verdenskrig
Nazismens Rødder gik til Nürnberg og München, med en afstikker til ” Ørnereden”. Turen var i en moderne bus, og undervejs fik vi alle, gennem film og foredrag, en god baggrundsviden om hvordan Hitler og hans medsammensvorne kom til magten i Tyskland. Det er en meget speciel oplevelse selv at stå på det sted i Nürnberg hvor der blev afholdt den såkaldte partisaner og se den retssal hvor Nürnberg processen forgik efter krigen. At opleve München, og også her se de bygninger nazisterne fik bygget samt se de steder hvor de afholdt de første kup. Se og høre om “Hvide Rose” på Universitetet. Ja, man kunne blive ved. Det var en tur, godt nok med lange dage, men en tur vi tænker tilbage på med stor glæde og tilfredshed. Vi kan kun anbefale alle, unge som ældre at tage med på turen, og vil gerne give Cultours rejser vore bedste anbefalinger.
HANS HALVORSEN
Nazismens Rødder
Jeg var på turen til Normandiet i sommeren 2022. Prisen passer meget godt, med hvad man får ud af turen. Rejselederen og buschaufføren var fantastiske at have med at gøre, og serviceniveauet var super. Programmet kunne nogle gange, være lidt presset, men dette var for at vi kunne opleve så meget som muligt, så alt i alt som det skulle være.
FRANK DAHL
Normandiet D-dag
Fin service både ved bestilling af rejse og efterfølgende kontakt angående nærmere information om rejsen. Fin og ren bus fra Sunds Busser (Brøchner) og dygtig chaufør. Fin rejse med god aftensmad og overnatning på gode hoteller. Ejer af Cultours Rejser Torsten Granov var selv rejseguide på hele turen og uddybede krigshistorien på fortræffelig vis. Er man til krigshistorie kan jeg absolut anbefale at rejse med Cultours Rejser.
ERIK STEEN RASMUSSEN
Polen 1939-1945
Jeg har sammen med en gammel skolekammerat her i foråret deltaget i en rejse til Normandiet, arrangeret af Cultours.dk. Emnet var invasionen i 1944 i Normandiet i Frankrig. Det var en super oplevelse, god bus, dygtig og engageret rejseleder. Gode hoteller og god mad. Alt gik op i en højere enhed. Jeg kan kun sige, at jeg gerne en anden gang rejser med Cultours.dk. Jeg har fået fuld valuta for alle pengene.
KARSTEN NIELSEN
Normandiet D-dag
Glimrende lærerig tur til autentiske skyttegrave, kanonstillinger, mindesmærker og logistik udfordringer i det smukke bjerglandskab på grænsen mellem Italien og Slovenien. Flere interessante museumsbesøg og bjergvandringer under kompetent ledelse af Cultours’ rejseleder og et par lokale ildsjæle, der med entusiasme, godt humør og et imponerende detailkendskab til historien og terrænet gjorde os klogere på virkeligheden omkring Isonzofloden op til, under og efter 1. verdenskrig. Fortrinlige hoteller, fin forplejning og god stemning i gruppen, der var på 13 personer. Deltog i turen i 2015 Gert Kjeldal
GERT KJELDAL
Isonzoslagene 1915 – 18
Jeg er imponeret over den gode forberedelse. Der fortælles levende undervejs, så oplevelsen bliver langt rigere, end hvis man selv skulle have gravet historien frem. De lokale guider gør historien levende og nærværende.
TROELS THOMSEN
Hitlers underjordiske raketfabrikker
Jeg har netop deltaget i en rejse til Moskva og Stalingrad (Volgograd), og jeg må sige, at det var en fantastisk oplevelse. Dels var vi heldige med vejret, dels var det en god og homogen gruppe, men ikke mindst – en rejseleder med en imponerende viden og indsigt i “stoffet”, og tilmed en rigtig god evne til at fortælle og sætte tingene ind i rette sammenhæng – og perspektiv – flot Martin!
HENRIK BJØRNBAK
Stalingrad og Moskva
Rar og venlig og meget kompetent rejseleder, det samme gælder de lokalguides, der blev benyttet og ikke mindst vores chauffør. Et godt program, hvor vi kom fint rundt til alle de annoncerede steder (og lidt til) og den tilhørende historie. Rent socialt fandt vi også hurtigt hinanden, og jeg tror vi alle havde en dejlig tur. Til slut vil jeg gerne rose for det dejlige vejr.
JENS MØLLER THOMSEN
Mussolinis Rom, Monte Cassino og kampen om Italien
Rigtig god planlagt tur med gode foredrag og film i bussen ud og hjem. Fantastisk mange informationer undervejs – så mange så hovedet var næsten overfyldt, da vi nåede retur. God tidsplan, som blev holdt hele vejen også af alle rejsende. Ja, der er reelt ikke noget at klage over. Men vær forberedt på lang buskørsel. Der er pænt langt til München
ERIK KRISTOFFERSEN
Nazismens Rødder
Sammen med min far oplevede vi Ardenneroffensiven historien – særligt dagen med Roland som viste os Luxemburg hemmeligheder, var en meget intensiv dag. Dette er mere en oplevelsesrejse end ferie, men det fungerer bare skide godt med hoteller, mad, gode guider som fortæller dig historien før og efter og ikke at glemme bus chaufføren som holder styr på alt andet. Vi har aftalt at vi kommer igen og tak for oplevelsen – nu skal vi ha ferie 😉
JESPER PEDERSEN
Ardenneroffensiven
Undertegnede med 3 sønner deltog 11.-17. juli 2022 i turen til Normandiet. Rejseleder Martin var meget vidende om ALT. Vi fik masser af yderligere oplysninger bl.a. om 1. verdenskrig. Arrangementsmæssigt er Martin helt i top. Yderligere er han et meget venligt og lyttende væsen. Chaufføren Tom skal også have stor ros for hans sikre kørsel og gode lune humør og hjælpsomhed. Alt i alt en fantastisk oplevelse. Venlig hilsen Finn Kjær.
FINN KJÆR
Normandiet D-dag
Hvis man er interesseret i historie – og specielt den militære del – er det svært at komme uden om Cultours rejser. Jeg har nu deltaget i 6 ture med i alt tre forskellige rejseledere og er overmåde tilfreds. Rejselederne er vidende, har humor og har desuden lokale kontakter, som giver nogle helt unikke oplevelser. Der bliver brugt lokale guider på nogle af turene, så man skal helst være rimelig god til engelsk, men giver så også mulighed for at få noget mere at vide om landet, vi besøger. Det oplevede jeg bl.a. i Slovenien og Rusland. Og det gør bestemt ikke oplevelsen ringere.
IVAN ANDERSEN
Militærhistoriske rejser
Cultours er selskabet, som kan formidle historie, så det synger for ørene. Er netop kommet hjem fra turen til Slagmarker fra 1. & 2. Verdenskrig. Det var helt igennem en fantastisk tur, som klappede på alle måder. Der blev formidlet historie på en meget levende og interessant måde med tilsat en portion nordjysk humor. Udover formidlingen bidrog de besøgte museer til stor levendegørelse af krigens gru. Selskabet Cultours evner også at skabe en god stemning i bussen, ved frokosten og middagen. Udover at køre bussen arrangerede chaufføren fremragende frokost i det grønne. Jeg kan på det varmeste anbefale Cultours.
HELGE PEDERSEN
Slagmarker i 1. og 2. Verdenskrig
Jeg deltog i denne rejse i 2014. Turen gik til Ypres og Verdun m.v., og var vel arrangeret og præget af en god stemning også selvom programmet ind imellem var lidt presset. Rejselederen Torsten Granov var velforberedt, holdt gode foredrag undervejs og var god til at få alle med. Hotellerne var ikke ligefrem luksus, men der var (næsten ok) Wifi, og niveauet var som man kan forvente i mindre byer. Der var masser af snak og hygge for de som havde lyst til det, – og mange vidende medrejsende. Kan anbefales.
NIELS GEORG BACH CHRISTENSEN
Slagmarker i 1. og 2. Verdenskrig
Vi er netop vendt hjem efter rejsen med Den transsibiriske Jernbane med Allan Have Larsen som rejseleder. Vi er meget glade for rejsen. Den var på alle måder vellykket og veltilrettelagt. Allan var en meget dygtig rejseleder. Vi drog fordel af hans kendskab til især russisk kultur og historie. Vi vil anbefale turen til andre. Vi håber, at I vil sende en tak til Allan for en på alle måder behagelig tur.
BIRTHE OG OLE JESPERSEN
Den Transsibiriske Jernbane med forlængelse til Nordkorea