Arrangementer

Et foredrag eller et arrangement med en af Cultours´ rejseledere er også noget helt særligt!

Den fantastiske begejstring og store viden rejselederne har, hvad end det gælder deres rejsemål eller de stofområder, de i øvrigt har viden om og interesse for, deler de gerne ud af via foredrag, rundvisninger og byvandringer.

Med stor engagement og entusiasme formidler de dramatiske, sjove, triste eller mærkværdige fortællinger på byvandringer, på gaderne og i slottets sale, og i foredrag deler de med begejstring ud af deres kæmpestore viden om de steder og destinationer, deres rejser går til.

Det er levende og fængslende fortællinger, det er begivenheder og dramaer givet videre med en indsigt og medleven, der kun forekommer, når formidlerens faglighed er i top og interessen for emnet er meget stor.

Online foredrag: Attentaterne på Adolf Hitler

Online foredrag med Torsten Granov

Torsten Granov, cand.mag. og direktør

Ikke et eneste af de over 100 forsøg på at dræbe Hitler lykkedes. Han havde et utroligt held og en evne til at ændre planer, der ødelagde ofte omhyggeligt planlagte planer. I foredraget fortælles om de to forsøg, der var tættest på at lykkes, attentatet i Bürgerbraükeller i München 8. november 1939 og i Hitlers hovedkvarter i Østprøjsen, Wolfsschantze 20. juli 1944.

Se arrangementet her »