REJS MED EKSPERTERNE

Transporten med bus

På Cultours' busrejser får du så meget mere, end du troede, du kunne få!

På vores busrejser er destinationen selvfølgelig vigtig, men for at komme godt og sikkert frem er bussen også en stor og vigtig del af rejsen.

Da der på de lange busrejser selvfølgelig tilbringes meget tid i bussen, betyder det meget for os at vores gæster føler sig trygge og har en behagelig bustransport.

Vi har igennem de sidste 20 år benyttet os af det samme busselskab, og ganske få forskellige chauffører. Derfor kender de chauffører vi benytter på rejserne, programmet lige så godt som rejselederne. Dette er med til at vi kan udnytte tiden fuldt ud til glæde for vores gæster.

Busserne er 4 stjernede langtursbusser som er udstyret med alverdens udstyr til at give dig så komfortabel en rejse som muligt. Bl.a.

… Klimaanlæg
… Vippestole
… Fodstøtter 
… Armlæn
… Toilet
… Køkken
… Dvd anlæg
… 230v stikkontakter
… Mulighed for at købe diverse kolde og varme drikkevarer

Rejser du alene sørger vi så vidt muligt for at du sidder alene i bussen, hvis du ønsker dette. Rejser I sammen sidder I sammen.

Vi har herudover kun gode erfaringer med at alle rykker to pladser frem i bussen dagligt, dermed får alle mulighed for at sidde forrest, bagerst og i midten af bussen.

Se alle vores busrejser her

Hamborg