REJS MED EKSPERTERNE

OM CULTOURS

Hos Cultours får du så meget mere, end du troede, du kunne få!

Cultours har lavet kvalitetsrejser til historiske og kulturhistoriske mål siden sin start i 1988.

Vi fokuserer på indhold og har kun én kvalitet: den bedste.

Vi har gennem alle år bragt glade og tilfredse rejsedeltagere helt tæt på historien, helt derhen hvor det skete,

Besøgene er altid afpasset efter destinationen, så tid og fortælling passer til stedet. Det sørger vores rejseledere for.

Vi bor lokalt og tæt på de steder, vi skal besøge, og vi oplever kulturen, maden og livet, hvor vi er.

Vores rejseledere er eksperter på deres område. De er højtuddannede. De er danske. De kender historien, kender befolkningen, har selv været på stederne og planlægger med denne viden. De har ofte personlige relationer i forbindelse med rejsemålene og gør fortællingerne endnu større.

Når man henvender sig til Cultours, møder man mennesker, der ved noget om rejserne og ved, hvad det drejer sig om. Telefonpasserne i vores lille rejsebureau er dedikerede mennesker, der selv har været på stederne.

Cultours har rejsemål, som ikke leveres af andre danske bureauer – og i topkvalitet!

Rejser med Cultours

Hos Cultours laver vi rejser med stor kvalitet og intensitet. Vi er altid helt og fuldt til stede i forbindelse med vores rejser, såvel i forberedelserne som i udførelsen og efterbehandlingen. 

Vi arrangerer kun rejser, som vi selv har lyst til at deltage i, og vi forsøger altid at have mere på programmet end det, der er beskrevet. I det hele taget vil vi gerne overraske deltagerne positivt med ting, de ikke forventer.

Vi forsøger altid at vælge den korteste rejserute, det være sig i tid eller afstand, og vi sætter en ære i at sørge for at vores deltagere bliver transporteret så tæt på hoteller og seværdigheder m.m. som muligt.

Hoteller og forplejning

Hoteller og forplejning på destinationerne er udvalgt med omhu. Vi bestræber os på at bo centralt i forhold til seværdigheder m.v., og vi gør meget ud af at også det kulinariske skal være en god oplevelse. 

Rejsebeskrivelser

Både før, under og efter rejsen forsøger vi at informere vores deltagere så godt som muligt.

Ud over at rejsebeskrivelserne er udførlige, er vi også klar til at besvare spørgsmål og komme med yderligere informationer, hvor der er brug for det.

Rejselederen er en helt central person på vores rejser. Den ekspertise, det kendskab til rejsemålet og den omfattende baggrundsviden Cultours´ rejseledere altid er i besiddelse af, garanterer den bedst tænkelige rejseoplevelse for vores deltagere.

Hos Cultours oplever du ikke uforudsete udgifter undervejs, da vores priser altid indbefatter entreer, udflugter og skatter mv., der er med i programmet.

Unikke rejsedestinationer

Cultours arrangerer rejser til steder, der er interessante historisk og kulturelt. Vi har ofte personlige lokale kontakter, der giver os fantastiske muligheder for at møde mennesker med helt særlig viden eller komme på besøg på steder eller med til aktiviteter og arrangementer, der normalt ikke er tilgængelige for andre, og vi støtter gerne gode initiativer, der kan være til gavn for lokalbefolkningen.

Cultours ønsker ikke kun at give deltagerne det, de gerne vil have, men også det, de ikke vidste, de kunne få. 

Cand.mag. Torsten Granov, direktør i Cultours ApS