REJS MED EKSPERTERNE

Cultours ekspertrejseledere

En rejseleder hos Cultours er ikke bare en rejseleder, og enhver rejse er noget særligt.

Hos Cultours er rejselederen særligt interesseret i lige det område og den historie og brænder for at formidle de beretninger, der knytter sig specifikt til såvel steder som personer rundt på deres specielle tur. De har en særdeles høj faglighed og stor kærlighed til deres stof, og samtidig er Cultours´ rejseledere fantastiske fortællere, der formår at få de historiske kendsgerninger gjort levende og vedkommende lige der, hvor det hele skete.

Så når vores rejser bliver planlagt, sker det ikke bare på et kontor med et landkort og en rejseplan, det foregår på de steder, der er rejsens mål, og researchen foretages af den, der skal lede rejsen. Det betyder også, at skulle der vise sig udfordringer, logistiske eller andre, undervejs, så kan rejselederen bringe turen relevant videre på allerbedste vis. 

Rejs med Cultours! Oplev de mest entusiastiske og bedst uddannede guider. Se, lyt og spørg! Rejselederen ved det!

Poul Grooss

Poul Grooss, kommandør

Poul Grooss er pensioneret fra Søværnet og har derefter frem til 2013 arbejdet som militærhistoriker for Forsvarsakademiet. Han har været lærer i moderne militære operationer på Søværnets Officersskole og Forsvarsakademiet. Han har anmeldt ca. 300

LÆS MERE OM REJSELEDEREN →

De uden sammenligning bedste og mest entusiastiske rejseledere finder du ganske enkelt hos Cultours. De er levende og medrivende fortællere, og de ved, hvad de snakker om. På en rejse med Cultours får du den højeste faglighed, den spændende diskussion og den inspirerende dialog oveni en fantastisk rejse!