Om Cultours

Cultours blev startet af cand. mag. Torsten Granov i 1988. Siden har vi specialiseret os i kvalitetsrejser med kulturelt og historisk indhold. Vi er et lille rejsebureau, der udelukkende arrangerer temarejser. Vi arrangerer ca. 50 rejser om året. Vi forsøger at yde den bedst mulige service overfor vore rejsedeltagere, og vi bestræber os på at informere så nøjagtigt og objektivt som muligt om rejserne og deres indhold.

Vi har ingen ambitioner om at blive et stort rejsebureau, da vi mener, at vi kan yde den bedste service og arrangere de bedste rejser, når vi har et begrænset antal rejsedeltagere og rejser.

Mange af vore rejser bliver hurtigt udsolgt. Interesserede kan altid blive skrevet op til kommende rejser, og få rejsen tilbudt så snart den er planlagt, før den bliver annonceret i vort program.

Cand. mag Torsten Granov er direktør i Cultours Aps. Kontoret ledes til daglig af Dan Lillebæk, der tager sig af kontakt til rejsedeltagerne, generel administration samt PR og marketing. Bogholderiet varetages af Bente Menholt.

Cultours er et rejsebureau med principper. Vi har 14 principper, som danner grundlag for vore valg af destinationer, og generel udarbejdelse af vore rejser - nu i mere end 25. år Læs de 14 principper her.

Kurven er tom.
Cultours Kataloger
Cultours Kataloger

Bestil vores kataloger. Mere info

Genveje

Aktuelt fra Cultours
 • Normandiet D-dag
  Normandiet D-dag

  Militærhistorisk klassiker.

 • Rejser 2019

  Kataloger for 2019 kan læses/downloades/bestilles her. Alle rejser bliver løbende lagt på hjemmesiden.

 • Rejsekalender

  Hold øje med såvel rejser som arrangementer. Vi har et begrænset antal pladser.

 • Facebook

  Her kan du stille spørgsmål til rejselederen, diskutere og udveksle billeder med andre rejsedeltagere m.m.