REJS MED EKSPERTERNE

Allis Helleland

mag.art.

Allis Helleland er dansk kunsthistoriker og var gennem 13 år direktør på Statens Museum for Kunst i København. Hun er uddannet mag.art. i kunsthistorie ved Aarhus Universitet og blev i 1996 udnævnt til ridder af Dannebrogordenen.

Allis har gennem mange år været knyttet til Cultours’ kunstrejser som rejseleder sammen med Torsten Granov, bl.a. til Bilbao, Nice, Firenze, Berlin, Dresden, Brygge og Gent, Amsterdam Skt. Petersborg, New York, Kina og Hamborg.

Allis Helleland

Allis Helleland Er rejseleder på følgende rejser:

Caspar David Friedrich

Caspar David Friedrichs 250-års udstilling i Berlin

Wissower Klinken. Greifswald. Caspar David Friedrich-udstilling i Alte Nationalgalerie, Berlin
29. maj 24 -
2. jun 24
7.945-8.795 kr
Torsten Granov, cand.mag. og direktør Allis Helleland, mag.art.

I anledning af 250-året for Caspar David Friedrichs fødsel (1774-1840) vil Alte Nationalgalerie af Staatliche Museen zu Berlin i samarbejde med Kupferstichkabinett for allerførste gang præsentere en omfattende udstilling dedikeret til oeuvre af den mest fremtrædende maler i den tyske romantiske bevægelse. Omkring 60 malerier og 50 tegninger fra Tyskland og udlandet vil blive udstillet, herunder en række verdensberømte, ikoniske kunstværker.

Hamburg kunsthalle

Caspar David Friedrichs 250 års-udstilling i Hamborg

Med besøg på den store Caspar David Friedrich-udstilling i anledningen af malerens 250 års fødselsdag
Ingen datoer fundet
3.985
Torsten Granov, cand.mag. og direktør Allis Helleland, mag.art.

Caspar David Friedrich (1774 – 1840) er Tysklands mest berømte romantiske maler fra en tid med store sociale omvæltninger. I anledning af malerens 250-årsfødselsdag har Hamburger Kunsthalle samlet over 100 af malerens mest kendte og ikoniske billeder, mange af dem betragtes som hans hovedværker. En vigtig del af turen til Hamborg er besøget på den enestående udstilling. Vi har reserveret adgang og rundvisning i udstillingen.