BOOK DIN REJSE NU OG FÅ OP TIL 1.000 KR. I RABAT: Rabatten er fratrukket på de enkelte afgange. Der åbnes løbende for nye afgange pt.
REJS MED EKSPERTERNE

Allis Helleland

mag.art.

Allis Helleland er dansk kunsthistoriker og var gennem 13 år direktør på Statens Museum for Kunst i København. Hun er uddannet mag.art. i kunsthistorie ved Aarhus Universitet og blev i 1996 udnævnt til ridder af Dannebrogordenen.

Allis har gennem mange år været knyttet til Cultours’ kunstrejser som rejseleder sammen med Torsten Granov, bl.a. til Bilbao, Nice, Firenze, Berlin, Dresden, Brygge og Gent, Amsterdam Skt. Petersborg, New York, Kina og Hamborg.

Allis Helleland

Allis Helleland Er rejseleder på følgende rejser:

Hamburg-kunsthalle

Hamborg med Caspar David Friedrichs 250 års-udstilling

Med besøg på den store Caspar David Friedrich-udstilling i anledningen af malerens 250 års fødselsdag
26. jan 24 -
28. jan 24
1. mar 24 -
3. mar 24
3.985
Torsten Granov, cand.mag. og direktør Allis Helleland, mag.art.

Caspar David Friedrich (1774 – 1840) er Tysklands mest berømte romantiske maler fra en tid med store sociale omvæltninger. I anledning af malerens 250-årsfødselsdag har Hamburger Kunsthalle samlet over 100 af malerens mest kendte og ikoniske billeder, mange af dem betragtes som hans hovedværker. En vigtig del af turen til Hamborg er besøget på den enestående udstilling. Vi har reserveret adgang og rundvisning i udstillingen.