REJS MED EKSPERTERNE

Påskeøen

Bogen er en fortælling om hvordan Påskeøen, der ligger isoleret i Stillehavet 3700 km fra Sydamerikas kyst, blev befolket af polynesiere fra Marquesas- øerne 6000 km. mod nordvest. Spørgsmålet, om hvorfra de første bosættere kom, har været meget omdiskuteret. Flere besøg på Marquesas-øerne har overbevist Torsten Granov om, at det var herfra de første beboere kom. Han fortæller om, hvordan bosætterne opdyrkede Påskeøen, og hvordan presset fra den stigende befolkning, isolationen og arbejdet med de stadig større og flere statuer første til kulturelt sammenbrud.

Påskeøen lyder af fjerne horisonter, mystik og drømmerejser. Store uforklarlige stenstatuer på en lille isoleret ø i Stillehavet. Man får det hele, når Torsten Granov, forfatter, historiker og mangeårig rejseleder på Påskeøen fortæller i sin nye bog illustreret med mange spændende fotos og billeder.

Forfatteren Torsten Granov:

”Jeg har i mange år været fascineret af Påskeøen, dens historie og dens mysterier. Jeg har også haft lyst til at formidle denne viden, som jeg gennem årene og efter mange besøg på Påskeøen har opsamlet. Det er det, jeg forsøger i bogen.”

Fra anmeldelsen på Litteratursiden:

”Det er en velkommen udgivelse, for vi har ikke andre fagbøger på dansk om Påskeøen end en enkelt børnebog og så Thor Heyerdahls klassiker fra 1959, Aku Aku. Torsten Granov er rejseleder, foredragsholder og driver rejsebureauet Cultours. Hans viden om Påskeøen er derfor både førstehåndskendskab og baseret på kilder og international forskning, så bogen giver et godt indblik i Påskeøens geografi, historie, samfund og kultur. Samtidig er teksten levende og illustreret med en masse flotte fotos – man får virkelig en ubændig lyst til at rejse derud.”

Læs de fulde anmeldelser af bogen på Rejseliv

Ved køb tillægges et gebyr på kr. 45,- for forsendelse.

195 kr.