REJS MED EKSPERTERNE

Rejseforedrag om peru og Påskeøen

Machu Picchu

Tid & Sted: 

Aarhus: Torsdag d. 25 maj kl. 19.00, FO byen, lokale 202 indgang Vester Allé 6 8000 Aarhus C

København: Onsdag d. 31. maj kl. 19.00, Vartov, Farvergade 27, København K

Gratis for tilmeldte og tidligere deltagere i rejsen til Påskeøen, Bolivia og Peru. Kontakt os på rejser@cultours.dk

Mød Patricia Herrera, vor guide og leder i Peru, og Cultours direktør Påskeøekspert Torsten Granov og bliv klogere på Inkaerne og sporene efter dem

På foredraget vil Patricia fortælle om Peru, landet og dets mange enestående seværdigheder fra Inkaernes tid og før og efter. Hun vil også fortælle om sig selv, selvstændig kvinde med eget incoming bureau og en ejendom med lejligheder hun lejer ud (mest til turister) midt i Cusco.

Hun har ledet mange rejser med bus, tog og til fods især omkring og til Machu Picchu, men også omkring og i Cusco, hvor hun bor.

Patricia er født og opvokset på landet i bjergene omkring Cusco hovedstad i Andesbjergene i Peru. På Paricias barndomsegn ligger ruinerne fra inkaerne tid overalt. Inkaernes sprog, queschua, tales stadig af lokalbefolkningen og da Paricia er quescha taler også sproget sammen med spansk og engelsk. Gennem sit tilhørsforhold til inkaernes efterkommere og sin opvækst er hun tæt forbundet til kulturen, naturen og bjergene. Hun er kender og kan formidle nogle af inkaernes moralske principper.

Det er sjældent at møde personer, der er så tæt forbundet med det sted, hvor de bor, dets natur dets kultur, dets historie sproget og den virkelig, der findes i dag.

Patricia vil vise billeder og også fortælle om Peru-delen af Cultours rejse til Påskeøen.

Til foredraget deltager også Cultours direktør Påskeøeksperten, Torsten Granov, der vil fortælle lidt om Påskeøen og Cultours rejse dertil.

KØB PLADSER PÅ FOREDRAG

FOREDRAG

Rejseleder

Pris

Ingen arrangementer

DINE FOREDRAGSHOLDERE

Patricia Herrera

Patricia taler spansk, engelsk og quechua, som både er sproget og det folk hun tilhører. Folket, som også blev kaldt inkaerne efter deres herskere. 

Patricias baggrund er både kulturen og sproget. Hun bor i Cusco, inkaernes gamle hovedstad, hun har studeret på universitetet og er en fremragende rejseleder. Hun er en god fortæller og en spændende person.

My name is Patricia Herrera, I have a degree in Tourism from Cusco, I live with my two children Carlos and Lucia who are my strength.

I love the mountains where I was born, I feel blessed every time I see a hummingbird taking the nectar from the flowers.

Torsten Granov

Torsten Granov

Torsten Granov har rejst over hele Sydamerika og har mange personlige kontakter. Det betyder, at vi både i Bolivia, Peru, Chile og på Påskeøen møder meget vidende, venlige og hjælpsomme guider, der gør meget for at vi skal få så meget som muligt ud af opholdet og føle os godt tilpas.

Vore lokale samarbejdspartnere er små, seriøse og erfarne bureauer. De tager i planlægningen hensyn til den lokale kultur og tilrettelægger rejsen så bæredygtigt som muligt.

Rejsen i selskab med Torsten og vore lokale partnere er en enestående mulighed for at stifte bekendtskab med nogle af verdens største seværdigheder og komme til at kende landenes kultur og befolkning også i dag. De sørger for, at vi besøger lokale forretninger og restauranter, hvor ejerne er mindre forretningsdrivende, der sælger autentiske håndværksprodukter og god, lokal kvalitetsmad.

Torsten Granov har besøgt Påskeøen mere end 25 gange og har skrevet bogen ”Påskeøen”.

Du får ikke bedre ledsager til en rejse til Påskeøen.

REJSE TIL PÅSKEØEN​

Stenstatue

19 DAGES RUNDREJSE: PÅSKEØEN, BOLIVIA, PERU & CHILE

De oplevelser, der står i kø på rejsen gennem mange hundrede år i et farverigt og dynamisk Sydamerika, kan ikke beskrives. Du skal være der!

Dag 1: Afrejse Kastrup eller Billund
Dag 2: Ankomst La Paz, Bolivia
Dag 3: La Paz
Dag 4: La Paz – Tiwanaku – Titicacasøen
Dag 5: Sejltur på Titicacasøen – Copacabana – Puno i Peru
Dag 6: Puno – Titicacasøens flydende øer – Cusco
Dag 7: Sacsayhuaman og Cusco
Dag 8: Den hellige dal – inkaruinerne over Pisac – Ollantaytambo – Machu Picchu
Dag 9: Machu Picchu – Cusco
Dag 10: Cusco – Santiago
Dag 11: Santiago, byrundtur
Dag 12: Santiago, Lapis Lazuli-butik
Dag 13: Fly til Påskeøen – byrundtur i Hanga Roa, stenstatuer og Påskeøens museum
Dag 14: Ranu Kau-vulkanen og stenstatuer
Dag 15: Heldagstur på øen langs kysten. Ranu Raku. Frokost på Anakenastranden
Dag 16: Besøg i huler, eftermiddagen fri, afslutningsmiddag
Dag 17: Fly til Santiago
Dag 18: Afgang fra Santiago
Dag 19: Hjemkomst Kastrup eller Billund

Bare lidt af Cultours’ rejse til Påskeøen, Bolivia, Peru og Chile.

MERE OM PÅSKEØEN

KØB PLADSER PÅ FOREDRAG

FOREDRAG

Rejseleder

Pris

Ingen arrangementer