REJS MED EKSPERTERNE

Allan Have Larsen

Cand.mag.

Allan Have Larsen er cand. mag i russisk, religionsvidenskab og engelsk og har tilbragt meget tid i Rusland og andre steder i det tidligere Sovjetunionen.

I 1998-99 underviste Allan i dansk for Nordisk Ministerråd i den russiske by Pskov, og fra 2004-7 arbejdede han som dansk lektor i Sankt Petersborg. Allan har altid været meget interesseret i Ruslands anderledeshed i forhold til resten af Europa.

Når han ikke er rejseleder, underviser han udlændinge i dansk og arbejder som tolk i russisk hos Rigspolitiet. Forfatter til bogen “På togrejse i Rusland”.

Allan Have Larsen

Allan Have Larsen Er rejseleder på følgende rejser:

Rejse til Mongoliet

Mongoliet

Djengis Khans og rytterfolkets land
Ingen datoer fundet
38.845
Torsten Granov, cand.mag. og direktør Allan Have Larsen, cand.mag.

En rejse til et af de smukkeste, anderledes og mest folkefattige lande. Fra den moderne storby over storrigers forladte hovedstæder til de smukkeste og mest øde bjergegne.

Den Transsibiriske jernbane

Den Transsibiriske Jernbane

Togrejse med forlængelse til Nordkorea
Ingen datoer fundet
52.845
Allan Have Larsen, cand.mag.

Med tog, fly, båd og bus. Rusland, Sibirien, Irkutsk, Bajkalsøen, Mongoliet, Gerlejr, Beijing. Aktiv kulturrejse, ultimativ oplevelse, fantastisk eventyr.

Huleklostret i Kiev

Kiev med udflugt til Tjernobyl

Imponerende kirker og klostre side om side med kommunistiske monumenter
Ingen datoer fundet
10.445
Allan Have Larsen, cand.mag.

På denne rejse er fokus på Ukraines dramatiske historie i det 20. århundrede. Vi besøger også Pripjat og det forladte atomkraftværk i Tjernobyl.