REJS MED EKSPERTERNE

Paris’ loppemarkeder

Tag med til loppemarked i Paris og få dine indkøb med hjem

Paris har mange loppemarkeder. På denne rejse vil vi besøge de tre største og mest interessante:

 • Saint Ouen
 • Porte de Vanves
 • Porte de Montreuil

Alle deltagere får et 3-dages pas til samtlige offentlige transportmidler i Paris, og et kort, praktisk kursus i at benytte byens metro.

Mulighed for forlængelse på egen hånd.

Tag med Cultours på loppemarked i Paris

De bedste loppemarkeder i Paris, med rig mulighed for at gøre unikke fund!

AFGANGE:

DATO

Rejseleder

Depositum pr. person

Pris

Ingen aktuelle rejser fundet

Kort dagsprogram:

Har du ærgret dig over, at der ikke er plads til større indkøb på loppemarkeder i familiebilen eller i flyet? Så tag med os, og få de spændende ting transporteret hjem i Cultours’ lastbil – direkte fra loppemarkederne og til din hjemby.

Dag 1: Fly fra København eller Billund til Paris. Saint-Ouen loppemarkedet

Dag 2: Loppemarkedet ved Porte de Vanves

Dag 3: Loppemarkedet ved Porte de Montreuil. Fly retur til København og Billund.

Udførlig rejsebeskrivelse:

Dag 1: Afrejse og Saint-Ouen loppemarkedet.

Vi tager om morgenen fra København eller Billund til Paris. Vi kører fra lufthavnen til vores hotel som ligger nær Saint-Ouen loppemarkedet lige ved Porte de Clignancourt. Vi afleverer vor bagage og tilbringer derefter resten af dagen på loppemarkedet. Når man har fået nok af lopperne, kan man gå tilbage til hotellet og få sit værelse. På aftalte tidspunkter holder lastbilen på et aftalt sted ved loppemarkedet, og man kan få sine loppefund ind i lastbilen.

Saint-Ouen loppemarkedet er det største, mest kendte og mest besøgte i Paris. Det er nok også det dyreste, så mulighederne for at finde virkeligt gode ting til prisen er mindre her end på de andre loppemarkeder, vi besøger. Men der er altid noget, som er spændende og værd at tage med hjem.

Sidst på eftermiddagen vil rejselederne komme med forslag til restauranter og andre oplevelser i nærheden af hotellet, og andre steder i Paris.

Alle deltagere vil få et 3 dages pas til al offentlig transport i Paris. Deltagere, der har lyst kan også få et praktisk, hurtigt kursus i benyttelse af metroen af rejselederne, som vil følge de deltagere, der har lyst, til et af Paris mest spændende kvarterer med mange restauranter. Her er der er et særdeles godt udvalg af restauranter, og deltagerne kan selv vælge, hvor de vil spise.

loppemarked i Paris
Tag med på loppemarked i Paris med Cultours

Dag 2: Porte de Vanves loppemarkedet.

Tidligt om morgen tager gruppen metroen ud til loppemarkedet ved Porte de Vanves sammen med den ene rejseleder. På Porte de Vanves loppemarkedet møder du opkøbere fra hele Frankrig. De kommer hertil for at sælger ting og sager fra hele landet og det gør dette loppemarked til stedet med de bedste muligheder for at gøre gode fund.

Vi er på loppemarkedet kort tid efter åbning, ligesom alle de professionelle opkøbere, som kommer fra morgenstunden i håb om at sikre sig de bedste ting. Deltagere, der ikke ønsker at stå så tidligt op, vil senere på formiddagen blive fulgt til markedet. Selv om man kommer lidt længere op ad formiddagen, så er der stadig meget at se på og spændende ting at tage med hjem. Lastbilen vil være parkeret ved loppemarkedet indtil det lukker kl. 13.

Eftermiddagen er på egen hånd. Rejselederne har forslag til ture, og man kan også følge med på en rundtur i centrum af Paris til bl.a. Notre Dame, Latinerkvarteret, Louvre. Deltagerne returnerer selv med metro til hotellet.

Dag 3: Porte de Montreuil loppemarkedet og hjemrejse.

Vi checker ud af hotellet og tager til loppemarkedet ved Porte de Montreuil som er det ”fattigste” af Paris’ loppemarkeder. Markedet er stort og her sælges utroligt mange ting. Mellem ubestemmeligt ragelse og gamle stikkontakter, billigt brugt tøj og sko af dårlig kvalitet, finder man pludselig originale wienerstole, ægte vintage Chanel kjoler og mange andre ting, der er værd at købe, hvis man da ellers kan spotte guldet i det enorme udbud af alle mulige varer. Lastbillen parkerer igen i nærheden af loppemarkedet, og her kan man aflevere sine sidste fund.

Resten af eftermiddagen er fri indtil vi mødes på hotellet. Herfra kører vi til lufthavnen og tager et aftenfly tilbage til København eller Billund.

I prisen er inkluderet:

 • Flybillet Kastrup/Billund – Paris retur
 • Transfer fra/til lufthavn til hotel
 • To nætter på 3-stjernet hotel i nærheden af Saint-Ouen loppemarkedet
 • Morgenmad begge dage
 • Pas til al offentlig transport i Paris i 3 dage
 • Mulighed for hjemtransport af loppefundene mod ekstra betaling
 • Alle skatter, afgifter og gebyrer
  To danske, fransktalende rejseledere, der kender Paris og byens loppemarkeder og byens øvrige seværdigheder og restauranter

 

Tilkøbsmuligheder:

 • Tillæg for enkeltværelse: DKK 750
 • Forlængelse af opholdet: Ændring af hjemrejsedato på flybillet DKK 500

BILLEDER OG VIDEO FRA REJSEN:

AFGANGE:

DATO

Rejseleder

Depositum pr. person

Pris

Ingen aktuelle rejser fundet

Din rejseleder på turen:

Torsten Granov
Torsten Granov

Torsten Granov, cand.mag. og direktør

Torsten Granov er direktør for Cultours. Torsten Granov har rejst over hele verden og ledet mange rejser til nære og fjerne egne af kloden. Torsten Granov er cand. mag. i fransk og historie og har bl.a. undervist i fransk historie på Århus Universitet. Han er grundlægger af rejsebureauet Cultours og har ledet mange ture verden over.

Torsten har boet i Provence i flere perioder og er desuden forfatter til bøger om provençalsk mad og om trøfler. Torsten Granov har gennem årene opbygget et stort netværk af lokale kontakter i Provence. Deltagerne i rejserne til Provence kan få oplevelser, som kun få besøgende har mulighed for. Desuden har Torsten Granov i mange år beskæftiget sig med trøfler, som entusiast, foredragsholder og som forfatter til “En bog om trøfler”. Torsten er desuden medlem af det franske trøffelbroderskab “Confrerie de la Truffe Noire et de la Gastronomie”.

Torsten har ledet ture verden over og bl.a. besøgt Vietnam mange gange. Her har han samarbejdet med Det vietnamesiske Kulturministerium. Torsten er formand for Hués venner i Danmark og har et indgående kendskab til Vietnams historie, samfund og kultur. Torsten Granov har besøgt militærhistoriske steder og installationer over det meste af verden. Han har især bekæftiget sig indgående med Normandiet og Invasionskysten, herunder invasionshistorien, og er forfatter til bogen “D-Dag, optakten, dramaet og efterspillet”.

Læs mere om alle vores rejseledere her >>

Paris rejsekatalog 2022

På denne rejse vil vi besøge de tre største og mest interessante loppemarkeder i Paris. Fly t/r og få de spændende ting transporteret hjem i Cultours’ lastbil – direkte fra loppemarkederne og til din hjemby. Download eller bestil kataloget nedenfor.

Få tilsendt kataloget med post eller på mail

Praktisk information ved bestilling af rejsen:

Når I ved bestilling indtaster jeres kreditkort, autoriserer I, at vi har mulighed for at hæve depositum med det samme, og restbeløb 2 måneder inden afrejsedag.

Dette vil også fremgå af ordrebekræftelse.

Hvis du gerne vil blive nogle ekstra dage i Paris, kan det godt lade sig gøre. Du kan enten blive på det hotel, hvor du har overnattet sammen med gruppen.
Du kan også selv finde et andet hotel, der ligger hvor du ønsker.

Hvis du ønsker forlængelsen af opholdet i Paris, skal du venligst meddele os dette ved tilmelding til rejsen, så sørger vi for din hjemrejsebillet til den ønskede dato.

Kontakt os og hør mere på telefon 86 10 86 05 eller via mail rejser@cultours.dk

Lastbilen har plads til ca. 50 flyttekasser. Alle indkøb skal anbringes i de medbragte flyttekasser. Det koster kr. 250 pr. flyttekasse at få sine indkøb transporteret hjem til Danmark. Større genstande kan kun medtages efter aftale, og hvis der er plads i lastbilen.

Alle kasser skal tydeligt mærkes med navn og adresse, og hvilken by de vil blive afhentet.

Lastbilen kører mandag eftermiddag, når vi er færdige på loppemarkedet, mod Danmark og er fremme tirsdag eftermiddag. Tingene afleveres efter aftale i byerne langs motorvejen fra Grænsen til Aarhus. Andre afleveringssteder kan også aftales. Den følgende dag, onsdag, kører lastbilen over Fyn og Sjælland til København og der vil være mulighed for afhentning i byerne langs motorvejen.

BESTIL REJSEN:

DATO

Rejseleder

Depositum pr. person

Pris

Ingen aktuelle rejser fundet