REJS MED EKSPERTERNE

D-dag – optakten, dramaet og efterspillet

Bogen handler om den største og vigtigste militære operation under 2. Verdenskrig, D-dag. Den fortæller historien, så den bliver sat ind i en sammenhæng, og den fortæller om, hvad der skete, hvordan det skete, og hvorfor det skete. Bogen er illustreret med mere end 80 gode billeder, der bringer læseren tæt på de historiske begivenheder, der stadig i dag er emne for mange bøger, film og TV-serier.

I bogen beskrives kort den historiske udvikling, der førte op til 2. Verdenskrig og krigens forløb op til Invasionen på D-dag. Der fortælles også om Tysklands fejldispositioner, der blev afgørende for udfaldet af D-dag. Forberedelserne beskrives, og det forklares, hvorfor Normandiet blev valgt som invasionssted. Hver invasionsstrand beskrives hver for sig: Sword, Juno, Gold, Utah og Omaha har hvert sit afsnit.

Bogen er illustreret med over 80 interessante billeder, der bl. a. stammer fra Imperial War Museum i London og det store Bildarchiv Preussicher Kulturbesitz i Berlin.

Bogens forfatter er cand. mag. Torsten Granov, direktør for Cultours og rejseleder på mange militærhistoriske ture til Normandiet.

D-dag – optakten, dramaet og efterspillet kan også købes og downloades som e-bog

235 kr.