REJS MED EKSPERTERNE

Gotland og Fårö. En historikers personlige guide.

Af Kathrine G. Bjerregaard

I et let og levende sprog fortæller historiker og Cultours ekspertrejseleder, Kathrine G. Bjerregaard, om Gotland og Fårös mangefacetterede fortid samtidig med at hun viser vej og fortæller om sine egne favoritsteder på øerne som hun besøger med Cultours grupper hvert år.

Guidens 1. del, Gotlandske historier, kan med fordel læses inden eller efter en rejse til øerne. Heri fortæller Kathrine om øernes omskiftelige historie fra bronzealder til nutid: Du kan bl.a. læse om den første gute Tjelvar, om den danske erobring af Gotland og om Christian 4.’s tab af samme små 300 år senere. Om den danske lensmand og pirat Søren Norby, om Asger Jorns fascination af en kirkes relieffer på det sydlige Gotland, og om Ingmar Bergmans store kærlighed til Fårö.

I 2. del, Oplevelser på Gotland & Fårö, guider Kathrine læseren til mange af de steder, som hun besøger hvert år med Cultours grupper. Læseren kommer bl.a. med på en byvandring gennem smukke Visby, på en tur til Thomas von Kutens forunderlig by oppe på Fårö og med til den blå lagune på det nordligste Gotland. Hun leder dig på sporet af orkideer og trøfler, lister de bedste restauranter og steder at overnatte og meget mere. Det føles næsten som at være med på Kathrines rejse når man læser denne guide.

“Hej Kathrine, Er netop blevet færdig med din bog om Gotland, den hører så absolut blandt top 5 af bøger jeg har læst, og det er mange tusinde, det var næsten som at være på Gotland igen, mange af de historier du fortalte, oplevede jeg igen og forstod bedre de 1000 års historie om Gotland, som du prøvede at stoppe ind i vores hoveder. Tusind tak for en stor bog oplevelse.”
– Aleks – Rejsedeltager på Gotlandsrejse med Cultours og læser.

Køb bogen online direkte hos Kathrine G. Bjerregaard her

 

299 kr.

Ikke på lager